Meld u aan om dit beeld te bekijken, licentiëren en downloaden of neem contact met ons op om dit beeld zonder watermerk te bekijken. Wilt u dit beeld embedden in een niet-commerciële site of een niet-commercieel blog? Kom meer te weten.
Storekeeper with children's fancy dress costumes : Stockfoto
Storekeeper in Istanbul selling or hiring out children's costumes for circumcision and other family occasions.

Storekeeper with children's fancy dress costumes

Credits: 
travelgame
Meer van deze fotograaf
Bijschrift:
Storekeeper in Istanbul selling or hiring out children's costumes for circumcision and other family occasions.
Prijs berekenen
Wagentje bekijken
Release-informatie:
Geen release.Meer informatie
Soort licentie:
Rights managedRights managed-producten worden gelicentieerd met beperkingen op het gebruik, zoals beperkingen op grootte, plaatsing, gebruiksduur en geografische distributie. Er wordt u gevraagd informatie te verstrekken met betrekking tot het beoogde gebruik van het product om het bestek van de te verlenen gebruiksrechten te bepalen.
Creatief nr.:
158399007
Collectie:
Lonely Planet Images
Max. bestandsgrootte:
3.450 x 5.194 px (29,21 x 43,98 cm) - 300 dpi - 11,3 MB

Trefwoorden

Op dit beeld rust copyright. Getty Images behoudt zich het recht voor om personen die dit beeld of deze clip zonder toestemming gebruiken gerechtelijk te vervolgen en schadevergoeding te eisen bij copyrightschendingen. De beschikbaarheid van dit beeld kan pas worden gegarandeerd op het moment van aankoop.
Storekeeper With Childrens Fancy Dress Costumes StockfotoAlleen mannen,Alleen volwassenen,Alleen één man,Alleen één mid-volwassen man,Buitenopname,Dag,Detailhandel,Entrepreneur,Eén persoon,Fotografie,Istanboel,Kassapersoneel,Kindertijd,Klein bedrijf,Kleurenfoto,Kostuum,Levensgebeurtenissen,Mannequin,Mensen,Mid-volwassen,Portretfoto,Standbeeld,Turkije,Twee objecten,Verkopen,Verticaal,VolwassenPhotographer Collection: Lonely Planet Images Philip GameStorekeeper in Istanbul selling or hiring out children's costumes for circumcision and other family occasions.