Meld u aan om dit beeld te bekijken, licentiëren en downloaden of neem contact met ons op om dit beeld zonder watermerk te bekijken. Wilt u dit beeld embedden in een niet-commerciële site of een niet-commercieel blog? Kom meer te weten.
Stoplight Parrotfish ( Sparisoma viride ) off Vieques : Stockfoto
Puerto Rico, Central America

Stoplight Parrotfish ( Sparisoma viride ) off Vieques

Credits: 
Steve Simonsen
Meer van deze fotograaf
Bijschrift:
Puerto Rico, Central America
Prijs berekenen
Wagentje bekijken
Release-informatie:
Geen release.Meer informatie
Beperkingen:
Er zijn geen exclusieve licenties beschikbaar voor de volgende sectoren in de aangegeven territoria: Hotel/hospitality, Reizen/toerisme (exclusief hotels en hospitality), Wereld, einddatum van beperking Perpetual.
Soort licentie:
Rights managedRights managed-producten worden gelicentieerd met beperkingen op het gebruik, zoals beperkingen op grootte, plaatsing, gebruiksduur en geografische distributie. Er wordt u gevraagd informatie te verstrekken met betrekking tot het beoogde gebruik van het product om het bestek van de te verlenen gebruiksrechten te bepalen.
Creatief nr.:
148828442
Collectie:
Lonely Planet Images
Max. bestandsgrootte:
3.240 x 2.120 px (27,43 x 17,95 cm) - 300 dpi - 2,18 MB

Trefwoorden

Op dit beeld rust copyright. Getty Images behoudt zich het recht voor om personen die dit beeld of deze clip zonder toestemming gebruiken gerechtelijk te vervolgen en schadevergoeding te eisen bij copyrightschendingen. De beschikbaarheid van dit beeld kan pas worden gegarandeerd op het moment van aankoop.
Stoplight Parrotfish Off Vieques StockfotoDier,Dieren in het Wild,Fotografie,Horizontaal,In het water levend,Kleurenfoto,Koraal,Midden-Amerika,Onder water,Onderzee,Papegaaivis,Puerto Rico,Stoplicht,Vieques,Vis,Wilde dieren,ZeePhotographer Collection: Lonely Planet Images Puerto Rico, Central America