Meld u aan om dit beeld te bekijken, licentiëren en downloaden of neem contact met ons op om dit beeld zonder watermerk te bekijken. Wilt u dit beeld embedden in een niet-commerciële site of een niet-commercieel blog? Kom meer te weten.
Stone marker at temple : Stockfoto
Stone marker_temple_Kamakura_Japan 2

Stone marker at temple

Credits: 
Gary Conner
Meer van deze fotograaf
Bijschrift:
Stone marker_temple_Kamakura_Japan 2
Prijs berekenen
Wagentje bekijken
Release-informatie:
Geen release.Meer informatie
Soort licentie:
Rights managedRights managed-producten worden gelicentieerd met beperkingen op het gebruik, zoals beperkingen op grootte, plaatsing, gebruiksduur en geografische distributie. Er wordt u gevraagd informatie te verstrekken met betrekking tot het beoogde gebruik van het product om het bestek van de te verlenen gebruiksrechten te bepalen.
Creatief nr.:
155164427
Collectie:
Photolibrary
Max. bestandsgrootte:
3.750 x 5.625 px (31,75 x 47,63 cm) - 300 dpi - 8,79 MB

Trefwoorden

Op dit beeld rust copyright. Getty Images behoudt zich het recht voor om personen die dit beeld of deze clip zonder toestemming gebruiken gerechtelijk te vervolgen en schadevergoeding te eisen bij copyrightschendingen. De beschikbaarheid van dit beeld kan pas worden gegarandeerd op het moment van aankoop.
Stone Marker At Temple StockfotoAzië,Bord,Buitenopname,Close-up,Culturen,Dag,Fotografie,Herfst,Japan,Japans - Taal,Japans schrift,Japanse cultuur,Kamakura,Kleurenfoto,Onscherpe achtergrond,Oost-Aziatische cultuur,Tempel,Verticaal,Zonder mensenPhotographer Collection: Photolibrary ©2009 Gary A. Conner 310-408-7735 garyconnerphoto@gmail.comStone marker_temple_Kamakura_Japan 2