Meld u aan om dit beeld te bekijken, licentiëren en downloaden of neem contact met ons op om dit beeld zonder watermerk te bekijken. Wilt u dit beeld embedden in een niet-commerciële site of een niet-commercieel blog? Kom meer te weten.
Stephen Douglas statue in front of State Capitol Building Springfield Illinois : Stockfoto

Stephen Douglas statue in front of State Capitol Building Springfield Illinois

Credits: 
Dennis Macdonald
Meer van deze fotograaf
Prijs berekenen
Wagentje bekijken
Hoe kan ik het gebruiken?:
Beschikbaar voor redactioneel gebruik. Redactioneel gebruik: om verslag te doen van nieuwswaardige gebeurtenissen of ter illustratie van onderwerpen die van algemeen belang zijn. Redactioneel gebruik vereist doorgaans geen model of property release.Kom meer te weten
Soort licentie:
Rights managedRights managed-producten worden gelicentieerd met beperkingen op het gebruik, zoals beperkingen op grootte, plaatsing, gebruiksduur en geografische distributie. Er wordt u gevraagd informatie te verstrekken met betrekking tot het beoogde gebruik van het product om het bestek van de te verlenen gebruiksrechten te bepalen.
Creatief nr.:
139828026
Collectie:
Photolibrary
Max. bestandsgrootte:
5.177 x 3.446 px (43,83 x 29,18 cm) - 300 dpi - 8,45 MB
Release-informatie:
Geen releaseGeen release: dit beeld heeft geen model of property release. Voor commercieel gebruik is aanvullende vrijwaring vereist door derden.
Stephen Douglas Statue In Front Of State Capitol Building Springfield Illinois StockfotoArchitectuur,Beeltenis,Belichamen,Beroemde plaats,Bouwwerk,Brons,Bronzen medaille,Buitenopname,Bureaucratie,Buste,Dag,Democratie,Fotografie,Gebouw exterieur,Geschiedenis,Horizontaal,Huis van Afgevaardigden,Illinois,Kleurenfoto,Koepel,Laag camerastandpunt,Maken,Noord-Amerika,Overheid,Prestatie,Redenaar,Regeringsgebouw,Reizen,Sculptuur,Senaat Verenigde Staten,Springfield - Illinois,Staatsman,Staatsregering gebouw,Standbeeld,Toerisme,Verenigde Staten,Verkiezing,Voor,WetPhotographer Collection: Photolibrary