Meld u aan om dit beeld te bekijken, licentiëren en downloaden of neem contact met ons op om dit beeld zonder watermerk te bekijken. Wilt u dit beeld embedden in een niet-commerciële site of een niet-commercieel blog? Kom meer te weten.
Stephen Douglas statue in front of State Capitol Building Springfield Illinois : Stockfoto

Stephen Douglas statue in front of State Capitol Building Springfield Illinois

Credits: 
Dennis Macdonald
Prijs berekenenWagentje bekijken
Creatief nr.:
139828026
Release-informatie:
Geen release.Meer informatie
Soort licentie:
Rights managedRights managed-producten worden gelicentieerd met beperkingen op het gebruik, zoals beperkingen op grootte, plaatsing, gebruiksduur en geografische distributie. Er wordt u gevraagd informatie te verstrekken met betrekking tot het beoogde gebruik van het product om het bestek van de te verlenen gebruiksrechten te bepalen.
Collectie:
Photolibrary
Max. bestandsgrootte:
5.177 x 3.446 px (43,83 x 29,18 cm) - 300 dpi - 8,45 MB

Trefwoorden

Op dit beeld rust copyright. Getty Images behoudt zich het recht voor om personen die dit beeld of deze clip zonder toestemming gebruiken gerechtelijk te vervolgen en schadevergoeding te eisen bij copyrightschendingen. De beschikbaarheid van dit beeld kan pas worden gegarandeerd op het moment van aankoop.
Stephen Douglas Statue In Front Of State Capitol Building Springfield Illinois Stockfoto 139828026Architectuur,Beeltenis,Belichamen,Beroemde plaats,Bouwwerk,Brons,Bronzen medaille,Buitenopname,Bureaucratie,Buste,Dag,Democratie,Fotografie,Gebouw exterieur,Geschiedenis,Horizontaal,Huis van Afgevaardigden,Illinois,Kleurenfoto,Koepel,Laag camerastandpunt,Maken,Noord-Amerika,Overheid,Prestatie,Redenaar,Regeringsgebouw,Reizen,Sculptuur,Senaat,Springfield - Illinois,Staatsman,Staatsregering gebouw,Standbeeld,Toerisme,Verenigde Staten,Verkiezing,Voor,WetPhotographer Collection: Photolibrary