Steel Girders of Railway Crossing, California : Stockfoto
Grey painted steel bridge supports are starkly contrasted against a piercing blue Californian sky.

Steel Girders of Railway Crossing, California

Credits: 
John Wildgoose
Meer van deze fotograaf
Bijschrift:
Grey painted steel bridge supports are starkly contrasted against a piercing blue Californian sky.
Prijs berekenen
Wagentje bekijken
Hoe kan ik het gebruiken?:
Beschikbaar voor ieder toegestaan gebruik zoals is vermeld in onze licentievoorwaarden.
Soort licentie:
Rights managedRights managed-producten worden gelicentieerd met beperkingen op het gebruik, zoals beperkingen op grootte, plaatsing, gebruiksduur en geografische distributie. Er wordt u gevraagd informatie te verstrekken met betrekking tot het beoogde gebruik van het product om het bestek van de te verlenen gebruiksrechten te bepalen.
Creatief nr.:
91068860
Collectie:
Photonica
Max. bestandsgrootte:
5.160 x 3.440 px (43,69 x 29,13 cm) - 300 dpi - 5,72 MB
Release-informatie:
Geen release vereist

Trefwoorden

Op dit beeld rust copyright. Getty Images behoudt zich het recht voor om personen die dit beeld of deze clip zonder toestemming gebruiken gerechtelijk te vervolgen en schadevergoeding te eisen bij copyrightschendingen. De beschikbaarheid van dit beeld kan pas worden gegarandeerd op het moment van aankoop.
Steel Girders Of Railway Crossing California StockfotoArchitectuur,Brug,Buitenopname,Californië,Close-up,Dag,Duurzaamheid,Fotografie,Heldere lucht,Horizontaal,Kracht,Laag camerastandpunt,Onderdeel van,Ondersteunen,Ondersteuning,Staal,Steunbalk,Verbinding,Verenigde Staten,Zonder mensenPhotographer Collection: Photonica John WildgooseGrey painted steel bridge supports are starkly contrasted against a piercing blue Californian sky.