Meld u aan om dit beeld te bekijken, licentiëren en downloaden of neem contact met ons op om dit beeld zonder watermerk te bekijken. Wilt u dit beeld embedden in een niet-commerciële site of een niet-commercieel blog? Kom meer te weten.
Statue of Liberty Wears Mask : Stockfoto

Statue of Liberty Wears Mask

Credits: 
Eric Meola
Prijs berekenen
Wagentje bekijken
Release-informatie:
Geen release.Meer informatie
Soort licentie:
Rights managedRights managed-producten worden gelicentieerd met beperkingen op het gebruik, zoals beperkingen op grootte, plaatsing, gebruiksduur en geografische distributie. Er wordt u gevraagd informatie te verstrekken met betrekking tot het beoogde gebruik van het product om het bestek van de te verlenen gebruiksrechten te bepalen.
Creatief nr.:
a0118-000050
Collectie:
The Image Bank
Max. bestandsgrootte:
5.084 x 3.369 px (43,04 x 28,52 cm) - 300 dpi - 4,62 MB
Statue Of Liberty Wears Mask StockfotoVerstikking,Vrijheidsbeeld,Amerikaanse cultuur,Architectuur,Begrippen,Beschermend masker - Werkkleding,Bescherming,Buitenopname,Close-up,Dag,Fotografie,Heldere lucht,Horizontaal,Internationaal monument,Kleurenfoto,Kroon,Luchtvervuiling,Menselijk hoofd,Menselijk lichaamsdeel,Milieu,Onafhankelijkheid,Reisbestemmingen,Samengesteld beeld,Staat New York,Stad,Stad New York,Standbeeld,Tekstveld,Veiligheidsmaatregelen,Verenigde Staten,Vrijheid,Vrouwelijke gestalte,Zonder mensenPhotographer Collection: The Image Bank