Meld u aan om dit beeld te bekijken, licentiëren en downloaden of neem contact met ons op om dit beeld zonder watermerk te bekijken. Wilt u dit beeld embedden in een niet-commerciële site of een niet-commercieel blog? Kom meer te weten.
Statue of Liberty Wears Mask : Stockfoto

Statue of Liberty Wears Mask

Credits: 
Eric Meola
Prijs berekenen
Wagentje bekijken
Creatief nr.:
a0118-000050
Release-informatie:
Geen release.Meer informatie
Soort licentie:
Rights managedRights managed-producten worden gelicentieerd met beperkingen op het gebruik, zoals beperkingen op grootte, plaatsing, gebruiksduur en geografische distributie. Er wordt u gevraagd informatie te verstrekken met betrekking tot het beoogde gebruik van het product om het bestek van de te verlenen gebruiksrechten te bepalen.
Collectie:
The Image Bank
Max. bestandsgrootte:
5.084 x 3.369 px (43,04 x 28,52 cm) - 300 dpi - 4,62 MB

Trefwoorden

Op dit beeld rust copyright. Getty Images behoudt zich het recht voor om personen die dit beeld of deze clip zonder toestemming gebruiken gerechtelijk te vervolgen en schadevergoeding te eisen bij copyrightschendingen. De beschikbaarheid van dit beeld kan pas worden gegarandeerd op het moment van aankoop.
Statue Of Liberty Wears Mask Stockfoto a0118-000050Verstikking,Vrijheidsbeeld,Amerikaanse cultuur,Architectuur,Begrippen,Beschermend masker,Bescherming,Buitenopname,Close-up,Dag,Fotografie,Heldere lucht,Horizontaal,Internationaal monument,Kleurenfoto,Kroon,Luchtvervuiling,Menselijk hoofd,Menselijk lichaamsdeel,Milieu,Onafhankelijkheid,Reisbestemmingen,Samengesteld beeld,Staat New York,Stad,Stad New York,Standbeeld,Tekstveld,Veiligheidsmaatregelen,Verenigde Staten,Vrijheid,Vrouwelijke gestalte,Zonder mensenPhotographer Collection: The Image Bank