Statue of Liberty and American Flag on flagpole : Stockfoto
American Flag hanging on top of flagpole surrounding Statue of Liberty in background.

Statue of Liberty and American Flag on flagpole

Credits: 
Maurice Alexandre F.P.
Meer van deze fotograaf
Bijschrift:
American Flag hanging on top of flagpole surrounding Statue of Liberty in background.
Prijs berekenen
Wagentje bekijken
Release-informatie:
Geen release, maar mogelijk is er geen release vereist.Meer informatie
Soort licentie:
Rights managedRights managed-producten worden gelicentieerd met beperkingen op het gebruik, zoals beperkingen op grootte, plaatsing, gebruiksduur en geografische distributie. Er wordt u gevraagd informatie te verstrekken met betrekking tot het beoogde gebruik van het product om het bestek van de te verlenen gebruiksrechten te bepalen.
Creatief nr.:
138742654
Collectie:
Fototrove
Max. bestandsgrootte:
4.770 x 7.008 px (40,39 x 59,33 cm) - 300 dpi - 20,1 MB

Trefwoorden

Op dit beeld rust copyright. Getty Images behoudt zich het recht voor om personen die dit beeld of deze clip zonder toestemming gebruiken gerechtelijk te vervolgen en schadevergoeding te eisen bij copyrightschendingen. De beschikbaarheid van dit beeld kan pas worden gegarandeerd op het moment van aankoop.
Statue Of Liberty And American Flag On Flagpole Stockfoto1990-1999,Amerikaanse vlag,Beroemde plaats,Buitenopname,Dag,Fotografie,Geschiedenis,Identiteit,Internationaal monument,Kleurenfoto,Lucht,Ouderwets,Reisbestemmingen,Retrostijl,Stad New York,Standbeeld,Stilstaand water,Textures-effect,Vaderlandsliefde,Ver,Verenigde Staten,Verticaal,Vlag,Vrijheidsbeeld,Zonder mensenPhotographer Collection: Fototrove © 1997 Alexandre FundoneAmerican Flag hanging on top of flagpole surrounding Statue of Liberty in background.