Meld u aan om dit beeld te bekijken, licentiëren en downloaden of neem contact met ons op om dit beeld zonder watermerk te bekijken. Wilt u dit beeld embedden in een niet-commerciële site of een niet-commercieel blog? Kom meer te weten.
Statue of a woman riding sidesaddle, Seville : Stockfoto
Equstrian statue of a Spanish noblewoman outside the Plaza de Toros Spain's oldest Bullring

Statue of a woman riding sidesaddle, Seville

Credits: 
Anthony Collins
Meer van deze fotograaf
Bijschrift:
Equstrian statue of a Spanish noblewoman outside the Plaza de Toros Spain's oldest Bullring
Prijs berekenen
Wagentje bekijken
Release-informatie:
Geen release.Meer informatie
Soort licentie:
Rights managedRights managed-producten worden gelicentieerd met beperkingen op het gebruik, zoals beperkingen op grootte, plaatsing, gebruiksduur en geografische distributie. Er wordt u gevraagd informatie te verstrekken met betrekking tot het beoogde gebruik van het product om het bestek van de te verlenen gebruiksrechten te bepalen.
Creatief nr.:
150950153
Collectie:
Photolibrary
Max. bestandsgrootte:
3.446 x 5.081 px (29,18 x 43,02 cm) - 300 dpi - 6,99 MB

Trefwoorden

Op dit beeld rust copyright. Getty Images behoudt zich het recht voor om personen die dit beeld of deze clip zonder toestemming gebruiken gerechtelijk te vervolgen en schadevergoeding te eisen bij copyrightschendingen. De beschikbaarheid van dit beeld kan pas worden gegarandeerd op het moment van aankoop.
Statue Of A Woman Riding Sidesaddle Seville StockfotoAndalusië,Buitenopname,Dag,Dierenfiguren,Elite,Fotografie,Gebouw exterieur,Kleurenfoto,Kunst,Oude stad,Paard,Paardrijden,Sevilla,Spaanse cultuur,Spanje,Standbeeld,Stierengevecht,Verticaal,Voetstuk,Zonder mensenPhotographer Collection: Photolibrary Copyright Anthony Collins 2012Equstrian statue of a Spanish noblewoman outside the Plaza de Toros Spain's oldest Bullring