Meld u aan om dit beeld te bekijken, licentiëren en downloaden of neem contact met ons op om dit beeld zonder watermerk te bekijken. Wilt u dit beeld embedden in een niet-commerciële site of een niet-commercieel blog? Kom meer te weten.
A statue collects coins for wishes. : Stockfoto
Artsy statues in Pai, Thailand.

A statue collects coins for wishes.

Bijschrift:
Artsy statues in Pai, Thailand.
Prijs berekenenWagentje bekijken
Creatief nr.:
153330966
Soort licentie:
Rights managedRights managed-producten worden gelicentieerd met beperkingen op het gebruik, zoals beperkingen op grootte, plaatsing, gebruiksduur en geografische distributie. Er wordt u gevraagd informatie te verstrekken met betrekking tot het beoogde gebruik van het product om het bestek van de te verlenen gebruiksrechten te bepalen.
Fotograaf:
Matthew Micah Wright
Collectie:
Lonely Planet Images
Max. bestandsgrootte:
5.184 x 3.456 px (43,89 x 29,26 cm) - 300 dpi - 13,2 MB
Release-informatie:
Geen release, maar mogelijk is er geen release vereist.Meer informatie

Trefwoorden

Op dit beeld rust copyright. Getty Images behoudt zich het recht voor om personen die dit beeld of deze clip zonder toestemming gebruiken gerechtelijk te vervolgen en schadevergoeding te eisen bij copyrightschendingen. De beschikbaarheid van dit beeld kan pas worden gegarandeerd op het moment van aankoop.
A Statue Collects Coins For Wishes Stockfoto 153330966Standbeeld,Thailand,Buitenopname,Close-up,Dag,Fotografie,Geloof,Horizontaal,Kleurenfoto,Kunst,Menselijke vorm,Muntgeld,Onscherpe achtergrond,Snijwerk,Spiritualiteit,Thaise cultuur,Verzameling,Wensen,Zonder mensenPhotographer Collection: Lonely Planet Images Micah WrightArtsy statues in Pai, Thailand.