Meld u aan om dit beeld te bekijken, licentiëren en downloaden of neem contact met ons op om dit beeld zonder watermerk te bekijken. Wilt u dit beeld embedden in een niet-commerciële site of een niet-commercieel blog? Kom meer te weten.
State Capitol Building complex at Raleigh North Ca : Stockfoto
Senate Chambers State Capitol Building complex at Raleigh North Carolina

State Capitol Building complex at Raleigh North Ca

Credits: 
Dennis Macdonald
Meer van deze fotograaf
Bijschrift:
Senate Chambers State Capitol Building complex at Raleigh North Carolina
Prijs berekenen
Wagentje bekijken
Release-informatie:
Geen release.Meer informatie
Soort licentie:
Rights managedRights managed-producten worden gelicentieerd met beperkingen op het gebruik, zoals beperkingen op grootte, plaatsing, gebruiksduur en geografische distributie. Er wordt u gevraagd informatie te verstrekken met betrekking tot het beoogde gebruik van het product om het bestek van de te verlenen gebruiksrechten te bepalen.
Creatief nr.:
136207011
Collectie:
Photolibrary
Max. bestandsgrootte:
5.120 x 3.401 px (43,35 x 28,80 cm) - 300 dpi - 5,73 MB

Trefwoorden

Op dit beeld rust copyright. Getty Images behoudt zich het recht voor om personen die dit beeld of deze clip zonder toestemming gebruiken gerechtelijk te vervolgen en schadevergoeding te eisen bij copyrightschendingen. De beschikbaarheid van dit beeld kan pas worden gegarandeerd op het moment van aankoop.
State Capitol Building Complex At Raleigh North Ca StockfotoArchitectonische zuil,Architectuur,Binnenopname,Bureau,Culturen,Dag,Fotografie,Horizontaal,Inspiratie,Kleurenfoto,North Carolina - Amerikaanse staat,Overheid,Raleigh,Rangschikken,Reisbestemmingen,Senaat Verenigde Staten,Staatsregering gebouw,Stervorm,Tapijt,Tijd,Verenigde Staten,Zonder mensenPhotographer Collection: Photolibrary (c) Dennis & Ilene MacDonaldSenate Chambers State Capitol Building complex at Raleigh North Carolina