Start up business planning meeting in new office : Stockfoto


Getty Images Prestige


Exclusiviteitsmogelijkheden beschikbaar

Start up business planning meeting in new office

Credits: 
Gary John Norman
Prijs berekenen
Wagentje bekijken
Release-informatie:
Voor deze afbeelding is een ondertekende model release beschikbaar. Deze afbeelding is beschikbaar voor commercieel gebruik.
Soort licentie:
Rights managedRights managed-producten worden gelicentieerd met beperkingen op het gebruik, zoals beperkingen op grootte, plaatsing, gebruiksduur en geografische distributie. Er wordt u gevraagd informatie te verstrekken met betrekking tot het beoogde gebruik van het product om het bestek van de te verlenen gebruiksrechten te bepalen.
Creatief nr.:
158780553
Collectie:
Iconica
Max. bestandsgrootte:
5.616 x 3.744 px (47,55 x 31,70 cm) - 300 dpi - 9,11 MB
Start Up Business Planning Meeting In New Office StockfotoVlak erboven,Kantoor,Focusgroep,Vergadering,Bedrijfsleven,Tafel,Mensen,Nieuw,Zitten,Nieuw bedrijf,Stoel,Techniek,Discussie,Zakenbijeenkomst,Zakenman,Entrepreneur,Ten voeten uit,Begin,Binnenopname,Schaduw,Bureaustoel,Europese etniciteit,Medewerker,Planning,Vijf personen,Vrijetijdskleding,Zakenpersoon,20-24 jaar,25-29 jaar,Alleen volwassenen,Collega,Draadloze technologie,Fotografie,Groot-Brittannië,Horizontaal,Ipswich - Engeland,Jong volwassen,Jonge mannen,Jonge vrouw,Kleurenfoto,Saamhorigheid,Suffolk - Engeland,Vasthouden,Volwassen,ZakenvrouwPhotographer Collection: Iconica ©Gary John Norman