Start up business meeting in new office : Stockfoto

Start up business meeting in new office

Credits: 
Gary John Norman
Prijs berekenenWagentje bekijken
Creatief nr.:
158780552
Release-informatie:
Voor deze afbeelding is een ondertekende model release beschikbaar. Deze afbeelding is beschikbaar voor commercieel gebruik.
Soort licentie:
Rights managedRights managed-producten worden gelicentieerd met beperkingen op het gebruik, zoals beperkingen op grootte, plaatsing, gebruiksduur en geografische distributie. Er wordt u gevraagd informatie te verstrekken met betrekking tot het beoogde gebruik van het product om het bestek van de te verlenen gebruiksrechten te bepalen.
Collectie:
Iconica
Max. bestandsgrootte:
5.616 x 3.744 px (47,55 x 31,70 cm) - 300 dpi - 11,2 MB
Start Up Business Meeting In New Office Stockfoto 158780552Vlak erboven,Mensen,Focusgroep,Nieuw bedrijf,Op de buik liggen,Tablet-pc,Entrepreneur,Vergadering,Bedrijfsleven,Kantoor,Afrikaanse etniciteit,Binnenopname,Jonge mannen,Marktonderzoek,Ontspanning,Ten voeten uit,20-24 jaar,25-29 jaar,30-34 jaar,Aanraken,Alleen volwassenen,Begin,Beschouwing,Bovenlichaam,Discussie,Europese etniciteit,Fotografie,Groot-Brittannië,Horizontaal,Ipswich - Engeland,Jong volwassen,Jonge vrouw,Kleurenfoto,Leunen,Mid-volwassen,Mid-volwassen mannen,Multi etnische groep,Pet,Planning,Schoen,Suffolk - Engeland,Techniek,Vier personen,Volwassen,Vrijetijdskleding,ZakenbijeenkomstPhotographer Collection: Iconica ©Gary John Norman