Stars my destination : Stockfoto
Woman looking upwards towards the stars in dramatic lighting.


Getty Images Prestige


Stars my destination

Credits: 
Wylie Maercklein
Bijschrift:
Woman looking upwards towards the stars in dramatic lighting.
Prijs berekenen
Wagentje bekijken
Creatief nr.:
111965172
Release-informatie:
Voor deze afbeelding is een ondertekende model release beschikbaar. Deze afbeelding is beschikbaar voor commercieel gebruik.
Soort licentie:
Rights managedRights managed-producten worden gelicentieerd met beperkingen op het gebruik, zoals beperkingen op grootte, plaatsing, gebruiksduur en geografische distributie. Er wordt u gevraagd informatie te verstrekken met betrekking tot het beoogde gebruik van het product om het bestek van de te verlenen gebruiksrechten te bepalen.
Collectie:
Moment Select
Max. bestandsgrootte:
2.292 x 2.288 px (19,41 x 19,37 cm) - 300 dpi - 727 kB

Trefwoorden

Op dit beeld rust copyright. Getty Images behoudt zich het recht voor om personen die dit beeld of deze clip zonder toestemming gebruiken gerechtelijk te vervolgen en schadevergoeding te eisen bij copyrightschendingen. De beschikbaarheid van dit beeld kan pas worden gegarandeerd op het moment van aankoop.
Stars My Destination Stockfoto 111965172Zwart-wit,Portret,Hoop,Zwarte achtergrond,Close-up,Glimlachen,Omhoog kijken,Europese etniciteit,Portretfoto,Dromen,Alleen vrouwen,Beschouwing,Mensen,Fotografie,Zelfvertrouwen,Alleen één vrouw,Tevreden,Horizontaal,Jong volwassen,18-19 jaar,Alleen volwassenen,Alleen één jonge vrouw,Austin - Texas,Echte mensen,Eén persoon,Schoonheid,Studiofoto,Texas,Verenigde Staten,VolwassenPhotographer Collection: Moment Select Copyright 2006 Wylie MaerckleinWoman looking upwards towards the stars in dramatic lighting.