Meld u aan om dit beeld te bekijken, licentiëren en downloaden of neem contact met ons op om dit beeld zonder watermerk te bekijken. Wilt u dit beeld embedden in een niet-commerciële site of een niet-commercieel blog? Kom meer te weten.
Starlings picking parasites off a red deer, Cervus elaphus. : Stockfoto
Richmond Park, London, England.

Starlings picking parasites off a red deer, Cervus elaphus.

Credits: 
Alex Saberi
Bijschrift:
Richmond Park, London, England.
Prijs berekenen
Wagentje bekijken
Release-informatie:
Geen release, maar mogelijk is er geen release vereist.Meer informatie
Soort licentie:
Rights managedRights managed-producten worden gelicentieerd met beperkingen op het gebruik, zoals beperkingen op grootte, plaatsing, gebruiksduur en geografische distributie. Er wordt u gevraagd informatie te verstrekken met betrekking tot het beoogde gebruik van het product om het bestek van de te verlenen gebruiksrechten te bepalen.
Creatief nr.:
160011628
Collectie:
National Geographic
Max. bestandsgrootte:
3.615 x 2.307 px (30,61 x 19,53 cm) - 300 dpi - 7,11 MB

Trefwoorden

Op dit beeld rust copyright. Getty Images behoudt zich het recht voor om personen die dit beeld of deze clip zonder toestemming gebruiken gerechtelijk te vervolgen en schadevergoeding te eisen bij copyrightschendingen. De beschikbaarheid van dit beeld kan pas worden gegarandeerd op het moment van aankoop.
Starlings Picking Parasites Off A Red Deer Cervus Elaphus StockfotoNatuur,Commensalism,Dieren in het Wild,Spreeuw,Vogelzwerm,Wilde dieren,Beschermd natuurgebied,Buitenopname,Dag,Echte herten,Edelhert,Engeland,Europa,Fotografie,Groot-Brittannië,Grote groep dieren,Horizontaal,Kleurenfoto,Londen - Engeland,Natuurreservaat,Om zich heen kijken,Portret,Richmond-upon-Thames,Songbird,Symbiotische relatie,Ten voeten uit,Van de zijkant,Vogel,Vrouwtjesdier,Zonder mensen,ZoogdierPhotographer Collection: National Geographic Richmond Park, London, England.