Meld u aan om dit beeld te bekijken, licentiëren en downloaden of neem contact met ons op om dit beeld zonder watermerk te bekijken. Wilt u dit beeld embedden in een niet-commerciële site of een niet-commercieel blog? Kom meer te weten.
Stadium crowd watching game, elevated view (defocused) : Stockfoto

Stadium crowd watching game, elevated view (defocused)

Credits: 
Mike Powell
pxcmdpigrootte
Wagentje bekijken
Release-informatie:
Voor deze afbeelding is een ondertekende model en property release beschikbaar. Deze afbeelding is beschikbaar voor commercieel gebruik.
Soort licentie:
Royalty freeRoyalty free-prijzen zijn uitsluitend gebaseerd op de bestandsgrootte van het door u benodigde product en niet op het specifieke gebruik. U hoeft geen aanvullende royalty's te betalen op basis van gebruik. Nadat u een royalty free-product heeft gelicentieerd, mag u dit meerdere keren in meerdere projecten gebruiken zonder dat u daarvoor extra hoeft te betalen. (Het is natuurlijk niet toegestaan om een beeld voor pornografische, lasterlijke, smadelijke of andere illegale doeleinden te gebruiken.)
Creatief nr.:
200149335-001
Collectie:
Digital Vision

Trefwoorden

Op dit beeld rust copyright. Getty Images behoudt zich het recht voor om personen die dit beeld of deze clip zonder toestemming gebruiken gerechtelijk te vervolgen en schadevergoeding te eisen bij copyrightschendingen. De beschikbaarheid van dit beeld kan pas worden gegarandeerd op het moment van aankoop.
Stadium Crowd Watching Game Elevated View StockfotoMenigte,Toeschouwer,Stadion,Onscherp,Mensen,Tribune,Een groep mensen,Multi etnische groep,Volwassen vrouwen,Grote groep mensen,Zitten,Conformiteit,Eenheid,Mannen,Alleen volwassenen,Bovenlichaam,Buitenopname,Dag,Fotografie,Gemengde leeftijdscategorie,Hoog standpunt,Kleurenfoto,Saamhorigheid,Verticaal,Volledig beeld,VrijetijdskledingPhotographer Collection: Digital Vision