Meld u aan om dit beeld te bekijken, licentiëren en downloaden of neem contact met ons op om dit beeld zonder watermerk te bekijken. Wilt u dit beeld embedden in een niet-commerciële site of een niet-commercieel blog? Kom meer te weten.
squat with kettle bell : Stockfoto
woman squatting during workout with kettle bell

Squat with kettle bell

Credits: 
Adrianna Williams
Bijschrift:
woman squatting during workout with kettle bell
Prijs berekenen
Wagentje bekijken
Release-informatie:
Voor deze afbeelding is een ondertekende model release beschikbaar. Deze afbeelding is beschikbaar voor commercieel gebruik.
Soort licentie:
Rights managedRights managed-producten worden gelicentieerd met beperkingen op het gebruik, zoals beperkingen op grootte, plaatsing, gebruiksduur en geografische distributie. Er wordt u gevraagd informatie te verstrekken met betrekking tot het beoogde gebruik van het product om het bestek van de te verlenen gebruiksrechten te bepalen.
Creatief nr.:
148311690
Collectie:
The Image Bank
Max. bestandsgrootte:
5.412 x 7.216 px (45,82 x 61,10 cm) - 300 dpi - 9,78 MB

Trefwoorden

Op dit beeld rust copyright. Getty Images behoudt zich het recht voor om personen die dit beeld of deze clip zonder toestemming gebruiken gerechtelijk te vervolgen en schadevergoeding te eisen bij copyrightschendingen. De beschikbaarheid van dit beeld kan pas worden gegarandeerd op het moment van aankoop.
Squat With Kettle Bell StockfotoHurken,Fitness,Gezonde levensstijl,Alleen vrouwen,Alleen één vrouw,Binnenopname,Raam,Routine,Sportbeha,Sportschoen,Stad New York,Vasthouden,25-29 jaar,Alleen volwassenen,Alleen één jonge vrouw,Blond haar,Dag,Eén persoon,Fotografie,Gevlochten haar,Glimlachen,Gymbroek,Handhalter,Jong volwassen,Kleurenfoto,Kracht,Mensen,Staat New York,Ten voeten uit,Tevreden,Verenigde Staten,Verticaal,Volwassen,WegkijkenPhotographer Collection: The Image Bank Bill Diodatowoman squatting during workout with kettle bell