Meld u aan om dit beeld te bekijken, licentiëren en downloaden of neem contact met ons op om dit beeld zonder watermerk te bekijken. Wilt u dit beeld embedden in een niet-commerciële site of een niet-commercieel blog? Kom meer te weten.
squat with kettle bell : Stockfoto
woman squatting during workout with kettle bell

Squat with kettle bell

Credits: 
Adrianna Williams
Meer van deze fotograaf
Bijschrift:
woman squatting during workout with kettle bell
Prijs berekenen
Wagentje bekijken
Hoe kan ik het gebruiken?:
Beschikbaar voor ieder toegestaan gebruik zoals is vermeld in onze licentievoorwaarden.
Soort licentie:
Rights managedRights managed-producten worden gelicentieerd met beperkingen op het gebruik, zoals beperkingen op grootte, plaatsing, gebruiksduur en geografische distributie. Er wordt u gevraagd informatie te verstrekken met betrekking tot het beoogde gebruik van het product om het bestek van de te verlenen gebruiksrechten te bepalen.
Creatief nr.:
148311690
Collectie:
The Image Bank
Max. bestandsgrootte:
5.412 x 7.216 px (45,82 x 61,10 cm) - 300 dpi - 9,78 MB
Release-informatie:
Model release

Trefwoorden

Op dit beeld rust copyright. Getty Images behoudt zich het recht voor om personen die dit beeld of deze clip zonder toestemming gebruiken gerechtelijk te vervolgen en schadevergoeding te eisen bij copyrightschendingen. De beschikbaarheid van dit beeld kan pas worden gegarandeerd op het moment van aankoop.
Squat With Kettle Bell Stockfoto25-29 jaar,Alleen volwassenen,Alleen vrouwen,Alleen één jonge vrouw,Alleen één vrouw,Binnenopname,Blond haar,Dag,Eén persoon,Fitness,Fotografie,Gevlochten haar,Gezonde levensstijl,Glimlachen,Gymbroek,Handhalter,Hurken,Jong volwassen,Kleurenfoto,Kracht,Mensen,Raam,Routine,Sportbeha,Sportschoen,Staat New York,Stad New York,Ten voeten uit,Tevreden,Vasthouden,Verenigde Staten,Verticaal,Volwassen,WegkijkenPhotographer Collection: The Image Bank Bill Diodatowoman squatting during workout with kettle bell