Sprint start : Stockfoto


Getty Images Prestige


Exclusiviteitsmogelijkheden beschikbaar

Sprint start

Credits: 
Mike Powell
Prijs berekenen
Wagentje bekijken
Release-informatie:
Voor deze afbeelding is een ondertekende model release beschikbaar. Deze afbeelding is beschikbaar voor commercieel gebruik.
Soort licentie:
Rights managedRights managed-producten worden gelicentieerd met beperkingen op het gebruik, zoals beperkingen op grootte, plaatsing, gebruiksduur en geografische distributie. Er wordt u gevraagd informatie te verstrekken met betrekking tot het beoogde gebruik van het product om het bestek van de te verlenen gebruiksrechten te bepalen.
Creatief nr.:
84430204
Collectie:
Stone
Max. bestandsgrootte:
3.740 x 4.719 px (31,67 x 39,95 cm) - 300 dpi - 4,38 MB

Trefwoorden

Op dit beeld rust copyright. Getty Images behoudt zich het recht voor om personen die dit beeld of deze clip zonder toestemming gebruiken gerechtelijk te vervolgen en schadevergoeding te eisen bij copyrightschendingen. De beschikbaarheid van dit beeld kan pas worden gegarandeerd op het moment van aankoop.
Sprint Start StockfotoStartblok atletiek,Zweet,Atletiek atleet,Sport,Atletiek,Zwarte achtergrond,In de camera kijken,Gespierd,Portret,Eén persoon,Studiofoto,Concentratie,Verticaal,Verwachting,35-39 jaar,Ten voeten uit,Afro-Amerikaanse etniciteit,Alleen volwassenen,Alleen één man,Alleen één mid-volwassen man,Buigen,Fotografie,Frontaal,Helemaal kaal,Mensen,Mid-volwassen,Sportkleding,Sportman,Verenigde Staten,VrijetijdsbestedingPhotographer Collection: Stone 2007 Mike Powell