Meld u aan om dit beeld te bekijken, licentiëren en downloaden of neem contact met ons op om dit beeld zonder watermerk te bekijken. Wilt u dit beeld embedden in een niet-commerciële site of een niet-commercieel blog? Kom meer te weten.
Spiral Walkway at the Vatican Museum : Stockfoto
A view from the top of the silvery gray spiral stairway/walkway at the Vatican Museum in Vatican City, Rome, Italy.

Spiral Walkway at the Vatican Museum

Bijschrift:
A view from the top of the silvery gray spiral stairway/walkway at the Vatican Museum in Vatican City, Rome, Italy.
Prijs berekenenWagentje bekijken
Creatief nr.:
159799353
Soort licentie:
Rights managedRights managed-producten worden gelicentieerd met beperkingen op het gebruik, zoals beperkingen op grootte, plaatsing, gebruiksduur en geografische distributie. Er wordt u gevraagd informatie te verstrekken met betrekking tot het beoogde gebruik van het product om het bestek van de te verlenen gebruiksrechten te bepalen.
Fotograaf:
Nancybelle Gonzaga Villarroya
Collectie:
Moment
Max. bestandsgrootte:
4.288 x 2.848 px (36,31 x 24,11 cm) - 300 dpi - 6,95 MB
Release-informatie:
Geen release.Meer informatie

Trefwoorden

Op dit beeld rust copyright. Getty Images behoudt zich het recht voor om personen die dit beeld of deze clip zonder toestemming gebruiken gerechtelijk te vervolgen en schadevergoeding te eisen bij copyrightschendingen. De beschikbaarheid van dit beeld kan pas worden gegarandeerd op het moment van aankoop.
Spiral Walkway At The Vatican Museum Stockfoto 159799353Vaticaanstad,Trap,Rome - Italië,Spiraal,Vaticaanse musea,Alleen volwassenen,Architectuur,Beroemde plaats,Binnenopname,Bouwwerk,Dag,Fotografie,Grote groep mensen,Hoofdstad,Hoog standpunt,Horizontaal,Internationaal monument,Italiaanse cultuur,Italië,Kleurenfoto,Kunst Cultuur en Vermaak,Loopbrug,Mannen,Mensen,Museum,Reisbestemmingen,Staan,Vaticaanstad - Staat,Volwassen,Volwassen vrouwenPhotographer Collection: Moment oomphoto © 2011A view from the top of the silvery gray spiral stairway/walkway at the Vatican Museum in Vatican City, Rome, Italy.