Meld u aan om dit beeld te bekijken, licentiëren en downloaden of neem contact met ons op om dit beeld zonder watermerk te bekijken. Wilt u dit beeld embedden in een niet-commerciële site of een niet-commercieel blog? Kom meer te weten.
Spices at local market : Stockfoto
Shopper pays for buying spices at local market in Bangalore, India.

Spices at local market

Bijschrift:
Shopper pays for buying spices at local market in Bangalore, India.
Prijs berekenenWagentje bekijken
Creatief nr.:
127306842
Soort licentie:
Rights managedRights managed-producten worden gelicentieerd met beperkingen op het gebruik, zoals beperkingen op grootte, plaatsing, gebruiksduur en geografische distributie. Er wordt u gevraagd informatie te verstrekken met betrekking tot het beoogde gebruik van het product om het bestek van de te verlenen gebruiksrechten te bepalen.
Fotograaf:
Navya Ponnuru
Collectie:
Moment Select
Max. bestandsgrootte:
3.732 x 2.466 px (31,60 x 20,88 cm) - 300 dpi - 7,8 MB
Release-informatie:
Geen release, maar mogelijk is er geen release vereist.Meer informatie

Trefwoorden

Op dit beeld rust copyright. Getty Images behoudt zich het recht voor om personen die dit beeld of deze clip zonder toestemming gebruiken gerechtelijk te vervolgen en schadevergoeding te eisen bij copyrightschendingen. De beschikbaarheid van dit beeld kan pas worden gegarandeerd op het moment van aankoop.
Spices At Local Market Stockfoto 127306842Markt,Specerij,India,Klant,Kopen,Geld,Bedrijfsleven,Winkelen,Detailhandel,Consumentisme,Betalen,Verkopen,Marktkraam,Bangalore,Weegschaal,Keus,Vlak erboven,Wisselkoers,Buitenopname,Mensen,Papiergeld,Volwassen vrouwen,Bontgekleurd,Variatie,Fotografie,Kleurenfoto,Menselijke hand,Alleen volwassenen,Dag,Dranken en maaltijden,Horizontaal,Karnataka,Mannen,Menselijk lichaamsdeel,Onderdeel van,Overvloed,Twee personen,Versheid,VolwassenPhotographer Collection: Moment Select © 2009 Navya PonnuruShopper pays for buying spices at local market in Bangalore, India.