Spices at local market : Stockfoto
Shopper pays for buying spices at local market in Bangalore, India.

Spices at local market

Credits: 
Navya Ponnuru
Meer van deze fotograaf
Bijschrift:
Shopper pays for buying spices at local market in Bangalore, India.
Prijs berekenen
Wagentje bekijken
Hoe kan ik het gebruiken?:
Beschikbaar voor ieder toegestaan gebruik zoals is vermeld in onze licentievoorwaarden.
Soort licentie:
Rights managedRights managed-producten worden gelicentieerd met beperkingen op het gebruik, zoals beperkingen op grootte, plaatsing, gebruiksduur en geografische distributie. Er wordt u gevraagd informatie te verstrekken met betrekking tot het beoogde gebruik van het product om het bestek van de te verlenen gebruiksrechten te bepalen.
Creatief nr.:
127306842
Collectie:
Moment Select
Max. bestandsgrootte:
3.732 x 2.466 px (31,60 x 20,88 cm) - 300 dpi - 7,8 MB
Release-informatie:
Geen release vereist

Trefwoorden

Op dit beeld rust copyright. Getty Images behoudt zich het recht voor om personen die dit beeld of deze clip zonder toestemming gebruiken gerechtelijk te vervolgen en schadevergoeding te eisen bij copyrightschendingen. De beschikbaarheid van dit beeld kan pas worden gegarandeerd op het moment van aankoop.
Spices At Local Market StockfotoAlleen volwassenen,Bangalore,Bedrijfsleven,Betalen,Bontgekleurd,Buitenopname,Consumentisme,Dag,Detailhandel,Dranken en maaltijden,Fotografie,Geld,Horizontaal,India,Karnataka,Keus,Klant,Kleurenfoto,Kopen,Mannen,Markt,Marktkraam,Menselijk lichaamsdeel,Menselijke hand,Mensen,Onderdeel van,Overvloed,Papiergeld,Specerij,Twee personen,Variatie,Verkopen,Versheid,Vlak erboven,Volwassen,Volwassen vrouwen,Weegschaal,Winkelen,WisselkoersPhotographer Collection: Moment Select © 2009 Navya PonnuruShopper pays for buying spices at local market in Bangalore, India.