Spices at local market : Stockfoto
Shopper pays for buying spices at local market in Bangalore, India.


Getty Images Prestige


Exclusiviteitsmogelijkheden beschikbaar

Spices at local market

Credits: 
Navya Ponnuru
Bijschrift:
Shopper pays for buying spices at local market in Bangalore, India.
Prijs berekenen
Wagentje bekijken
Release-informatie:
Geen release, maar mogelijk is er geen release vereist.Meer informatie
Soort licentie:
Rights managedRights managed-producten worden gelicentieerd met beperkingen op het gebruik, zoals beperkingen op grootte, plaatsing, gebruiksduur en geografische distributie. Er wordt u gevraagd informatie te verstrekken met betrekking tot het beoogde gebruik van het product om het bestek van de te verlenen gebruiksrechten te bepalen.
Creatief nr.:
127306842
Collectie:
Moment Select
Max. bestandsgrootte:
3.732 x 2.466 px (31,60 x 20,88 cm) - 300 dpi - 7,8 MB

Trefwoorden

Op dit beeld rust copyright. Getty Images behoudt zich het recht voor om personen die dit beeld of deze clip zonder toestemming gebruiken gerechtelijk te vervolgen en schadevergoeding te eisen bij copyrightschendingen. De beschikbaarheid van dit beeld kan pas worden gegarandeerd op het moment van aankoop.
Spices At Local Market StockfotoMarkt,India,Specerij,Klant,Bedrijfsleven,Kopen,Winkelen,Geld,Detailhandel,Consumentisme,Verkopen,Betalen,Bangalore,Marktkraam,Variatie,Volwassen vrouwen,Wisselkoers,Weegschaal,Keus,Vlak erboven,Mensen,Buitenopname,Papiergeld,Onderdeel van,Bontgekleurd,Mannen,Dranken en maaltijden,Fotografie,Kleurenfoto,Horizontaal,Menselijke hand,Alleen volwassenen,Dag,Karnataka,Menselijk lichaamsdeel,Overvloed,Twee personen,Versheid,VolwassenPhotographer Collection: Moment Select © 2009 Navya PonnuruShopper pays for buying spices at local market in Bangalore, India.