Meld u aan om dit beeld te bekijken, licentiëren en downloaden of neem contact met ons op om dit beeld zonder watermerk te bekijken. Wilt u dit beeld embedden in een niet-commerciële site of een niet-commercieel blog? Kom meer te weten.
speech balloon on a concrete wall : Stockfoto
ballon icons as paper cut outs on a dark concrete wall

Speech balloon on a concrete wall

Credits: 
Gregor Schuster
Bijschrift:
ballon icons as paper cut outs on a dark concrete wall
Prijs berekenen
Wagentje bekijken
Release-informatie:
Geen release, maar mogelijk is er geen release vereist.Meer informatie
Soort licentie:
Rights managedRights managed-producten worden gelicentieerd met beperkingen op het gebruik, zoals beperkingen op grootte, plaatsing, gebruiksduur en geografische distributie. Er wordt u gevraagd informatie te verstrekken met betrekking tot het beoogde gebruik van het product om het bestek van de te verlenen gebruiksrechten te bepalen.
Creatief nr.:
83540138
Collectie:
Photographer's Choice
Max. bestandsgrootte:
3.747 x 5.620 px (31,72 x 47,58 cm) - 300 dpi - 6,83 MB

Trefwoorden

Op dit beeld rust copyright. Getty Images behoudt zich het recht voor om personen die dit beeld of deze clip zonder toestemming gebruiken gerechtelijk te vervolgen en schadevergoeding te eisen bij copyrightschendingen. De beschikbaarheid van dit beeld kan pas worden gegarandeerd op het moment van aankoop.
Speech Balloon On A Concrete Wall StockfotoTekstballon,Betonnen muur,Beton,Muur,Pictogram,Toespraak,Close-up,Zonder mensen,Buitenopname,Creativiteit,Dag,Darmstadt,Duitsland,Fotografie,Hesse,Idee,Tekstveld,VerticaalPhotographer Collection: Photographer's Choice Gregor Schusterballon icons as paper cut outs on a dark concrete wall