Meld u aan om dit beeld te bekijken, licentiëren en downloaden of neem contact met ons op om dit beeld zonder watermerk te bekijken. Wilt u dit beeld embedden in een niet-commerciële site of een niet-commercieel blog? Kom meer te weten.
Speaker making a point at the podium : Stockfoto

Speaker making a point at the podium

Credits: 
Jetta Productions
Meer van deze fotograaf
Prijs berekenen
Wagentje bekijken
Hoe kan ik het gebruiken?:
Beschikbaar voor ieder toegestaan gebruik zoals is vermeld in onze licentievoorwaarden.
Soort licentie:
Rights managedRights managed-producten worden gelicentieerd met beperkingen op het gebruik, zoals beperkingen op grootte, plaatsing, gebruiksduur en geografische distributie. Er wordt u gevraagd informatie te verstrekken met betrekking tot het beoogde gebruik van het product om het bestek van de te verlenen gebruiksrechten te bepalen.
Creatief nr.:
83375410
Collectie:
The Image Bank
Max. bestandsgrootte:
5.120 x 3.441 px (43,35 x 29,13 cm) - 300 dpi - 9,49 MB
Release-informatie:
Model release
Speaker Making A Point At The Podium Stockfoto35-39 jaar,Alleen volwassenen,Alleen één man,Alleen één mid-volwassen man,Autoriteit,Bedrijfsleven,Beschouwing,Binnenopname,Bovenlichaam,Buigen,Close-up,Communicatie,Conferentietafel,Conventiecentrum,Europese etniciteit,Eén persoon,Formele zakelijke kleding,Fotografie,Frustratie,Gebaren,Gemeentehuis,Grijs haar,Groot bedrijf,Horizontaal,Houding,Hout,Mensen,Microfoon,Mid-volwassen,Overheid,Overhemd en stropdas,Overwerkt,Politiek,Redenaar,Seattle,Serieus,Staan,Vastberadenheid,Washington staat,Wegkijken,Whiteboard,Zakelijke bijeenkomst,Zakenbijeenkomst,Zakenman,ZelfvertrouwenPhotographer Collection: The Image Bank Jetta Productions, Inc