Meld u aan om dit beeld te bekijken, licentiëren en downloaden of neem contact met ons op om dit beeld zonder watermerk te bekijken. Wilt u dit beeld embedden in een niet-commerciële site of een niet-commercieel blog? Kom meer te weten.
Speaker displayed on screen, gesturing with hands in front of people : Stockfoto

Speaker displayed on screen, gesturing with hands in front of people

Credits: 
Laurence Dutton
Prijs berekenen
Wagentje bekijken
Release-informatie:
Voor deze afbeelding is een ondertekende model en property release beschikbaar. Deze afbeelding is beschikbaar voor commercieel gebruik.
Soort licentie:
Rights managedRights managed-producten worden gelicentieerd met beperkingen op het gebruik, zoals beperkingen op grootte, plaatsing, gebruiksduur en geografische distributie. Er wordt u gevraagd informatie te verstrekken met betrekking tot het beoogde gebruik van het product om het bestek van de te verlenen gebruiksrechten te bepalen.
Creatief nr.:
200135937-002
Collectie:
Stone
Max. bestandsgrootte:
3.627 x 4.702 px (30,71 x 39,81 cm) - 300 dpi - 7,04 MB
Speaker Displayed On Screen Gesturing With Hands In Front Of People StockfotoPresentatie,Toneel,Projectiescherm,Theaterzaal,Op de rug gezien,Publiek,Redenaar,Zakenman,Mannen,Rolmodel,Voor,Bedrijfsleven,Vergadering,Groot bedrijf,Uitvoering,Zakenvrouw,Binnenopname,Bureau,Communicatie,Een groep mensen,Elektronisch reclamebord,Grote groep mensen,Leiderschap,Mensen,Motivatie,Pak,Silhouet,Staan,Volwassen vrouwen,Zitten,30-34 jaar,35-39 jaar,Alleen volwassenen,Armen omhoog,Assertiviteit,Autoriteit,Bovenlichaam,Collega,Fotografie,Frontaal,Gebaren,Goed gekleed,Kleurenfoto,Ledematen,Medewerker,Menselijk lichaamsdeel,Menselijke arm,Menselijke ledematen,Mid-volwassen,Mid-volwassen mannen,Mid-volwassen vrouw,Onderdeel van een serie,Serieus,Turquoise,Verticaal,Volwassen,Zakenbijeenkomst,Zelfvertrouwen,Zonder stropdasPhotographer Collection: Stone