Meld u aan om dit beeld te bekijken, licentiëren en downloaden of neem contact met ons op om dit beeld zonder watermerk te bekijken. Wilt u dit beeld embedden in een niet-commerciële site of een niet-commercieel blog? Kom meer te weten.
Speaker displayed on screen, gesturing with hands in front of people : Stockfoto

Speaker displayed on screen, gesturing with hands in front of people

Prijs berekenenWagentje bekijken
Creatief nr.:
200135937-002
Soort licentie:
Rights managedRights managed-producten worden gelicentieerd met beperkingen op het gebruik, zoals beperkingen op grootte, plaatsing, gebruiksduur en geografische distributie. Er wordt u gevraagd informatie te verstrekken met betrekking tot het beoogde gebruik van het product om het bestek van de te verlenen gebruiksrechten te bepalen.
Fotograaf:
Laurence Dutton
Collectie:
Stone
Max. bestandsgrootte:
3.627 x 4.702 px (30,71 x 39,81 cm) - 300 dpi - 7,04 MB
Release-informatie:
Voor deze afbeelding is een ondertekende model en property release beschikbaar. Deze afbeelding is beschikbaar voor commercieel gebruik.
Speaker Displayed On Screen Gesturing With Hands In Front Of People Stockfoto 200135937-002Toneel,Presentatie,Op de rug gezien,Theaterzaal,Bedrijfsleven,Projectiescherm,Redenaar,Rolmodel,Groot bedrijf,Mannen,Publiek,Vergadering,Zakenman,Uitvoering,Binnenopname,Elektronisch reclamebord,Grote groep mensen,Motivatie,Voor,Zakenvrouw,Zitten,30-34 jaar,35-39 jaar,Alleen volwassenen,Armen omhoog,Assertiviteit,Autoriteit,Bovenlichaam,Bureau,Collega,Communicatie,Een groep mensen,Fotografie,Frontaal,Gebaren,Goed gekleed,Kleurenfoto,Ledematen,Leiderschap,Medewerker,Menselijk lichaamsdeel,Menselijke arm,Menselijke ledematen,Mensen,Mid-volwassen,Mid-volwassen mannen,Mid-volwassen vrouw,Onderdeel van een serie,Pak,Serieus,Silhouet,Staan,Turquoise,Verticaal,Volwassen,Volwassen vrouwen,Zakenbijeenkomst,Zelfvertrouwen,Zonder stropdasPhotographer Collection: Stone