Meld u aan om dit beeld te bekijken, licentiëren en downloaden of neem contact met ons op om dit beeld zonder watermerk te bekijken. Wilt u dit beeld embedden in een niet-commerciële site of een niet-commercieel blog? Kom meer te weten.
Speaker displayed on screen, gesturing with hands in front of people : Stockfoto

Speaker displayed on screen, gesturing with hands in front of people

Credits: 
Laurence Dutton
Meer van deze fotograaf
Prijs berekenen
Wagentje bekijken
Hoe kan ik het gebruiken?:
Beschikbaar voor ieder toegestaan gebruik zoals is vermeld in onze licentievoorwaarden.
Soort licentie:
Rights managedRights managed-producten worden gelicentieerd met beperkingen op het gebruik, zoals beperkingen op grootte, plaatsing, gebruiksduur en geografische distributie. Er wordt u gevraagd informatie te verstrekken met betrekking tot het beoogde gebruik van het product om het bestek van de te verlenen gebruiksrechten te bepalen.
Creatief nr.:
200135937-002
Collectie:
Stone
Max. bestandsgrootte:
3.627 x 4.702 px (30,71 x 39,81 cm) - 300 dpi - 7,04 MB
Release-informatie:
Model en property release
Speaker Displayed On Screen Gesturing With Hands In Front Of People Stockfoto30-34 jaar,35-39 jaar,Alleen volwassenen,Armen omhoog,Assertiviteit,Autoriteit,Bedrijfsleven,Binnenopname,Bovenlichaam,Bureau,Collega,Communicatie,Een groep mensen,Elektronisch reclamebord,Formele zakelijke kleding,Fotografie,Frontaal,Gebaren,Goed gekleed,Groot bedrijf,Grote groep mensen,Kleurenfoto,Ledematen,Leiderschap,Mannen,Medewerker,Menselijk lichaamsdeel,Menselijke arm,Menselijke ledematen,Mensen,Mid-volwassen,Mid-volwassen mannen,Mid-volwassen vrouw,Motivatie,Onderdeel van een serie,Op de rug gezien,Pak,Presentatie,Projectiescherm,Publiek,Redenaar,Rolmodel,Serieus,Silhouet,Staan,Theaterzaal,Toneel,Turquoise,Uitvoering,Vergadering,Verticaal,Volwassen,Volwassen vrouwen,Voor,Zakelijke bijeenkomst,Zakelijke kleding,Zakenbijeenkomst,Zakenman,Zakenvrouw,Zelfvertrouwen,Zitten,Zonder stropdasPhotographer Collection: Stone