Sparse modernist living room : Stockfoto


Getty Images Prestige


Exclusiviteitsmogelijkheden beschikbaar

Sparse modernist living room

Credits: 
Zia Soleil
Prijs berekenen
Wagentje bekijken
Release-informatie:
Voor deze afbeelding is een ondertekende property release beschikbaar. Deze afbeelding is beschikbaar voor commercieel gebruik.
Soort licentie:
Rights managedRights managed-producten worden gelicentieerd met beperkingen op het gebruik, zoals beperkingen op grootte, plaatsing, gebruiksduur en geografische distributie. Er wordt u gevraagd informatie te verstrekken met betrekking tot het beoogde gebruik van het product om het bestek van de te verlenen gebruiksrechten te bepalen.
Creatief nr.:
103360538
Collectie:
Iconica
Max. bestandsgrootte:
5.110 x 3.400 px (43,26 x 28,79 cm) - 300 dpi - 7,7 MB

Trefwoorden

Op dit beeld rust copyright. Getty Images behoudt zich het recht voor om personen die dit beeld of deze clip zonder toestemming gebruiken gerechtelijk te vervolgen en schadevergoeding te eisen bij copyrightschendingen. De beschikbaarheid van dit beeld kan pas worden gegarandeerd op het moment van aankoop.
Sparse Modernist Living Room StockfotoApartement,Modern,Woonkamer,Luxe,Binnenopname,Raam,Zonder mensen,Gordijn,Elektrische lamp,San Diego,Comfortabel,Ontspanning,Stoel,Verenigde Staten,Californië,Houten vloer,Absentie,Knus,Dag,Fotografie,Horizontaal,Sofa,TapijtPhotographer Collection: Iconica Stephen Simpson, Inc.