Meld u aan om dit beeld te bekijken, licentiëren en downloaden of neem contact met ons op om dit beeld zonder watermerk te bekijken. Wilt u dit beeld embedden in een niet-commerciële site of een niet-commercieel blog? Kom meer te weten.
Souvenir Dolls, Budapest : Stockfoto
Hungary, Budapest (Pest), Dolls in folkloric and traditional dresses at a souvenir shop on Vaci Street.

Souvenir Dolls, Budapest

Credits: 
David L. Ryan
Meer van deze fotograaf
Bijschrift:
Hungary, Budapest (Pest), Dolls in folkloric and traditional dresses at a souvenir shop on Vaci Street.
Prijs berekenen
Wagentje bekijken
Release-informatie:
Geen release.Meer informatie
Soort licentie:
Rights managedRights managed-producten worden gelicentieerd met beperkingen op het gebruik, zoals beperkingen op grootte, plaatsing, gebruiksduur en geografische distributie. Er wordt u gevraagd informatie te verstrekken met betrekking tot het beoogde gebruik van het product om het bestek van de te verlenen gebruiksrechten te bepalen.
Creatief nr.:
160859469
Collectie:
Lonely Planet Images
Max. bestandsgrootte:
5.100 x 3.391 px (43,18 x 28,71 cm) - 300 dpi - 7,31 MB

Trefwoorden

Op dit beeld rust copyright. Getty Images behoudt zich het recht voor om personen die dit beeld of deze clip zonder toestemming gebruiken gerechtelijk te vervolgen en schadevergoeding te eisen bij copyrightschendingen. De beschikbaarheid van dit beeld kan pas worden gegarandeerd op het moment van aankoop.
Souvenir Dolls Budapest StockfotoBinnenopname,Boedapest,Culturen,Detailhandel,Fotografie,Hongarije,Hoofdstad,Horizontaal,Kleurenfoto,Menselijke vorm,Overvloed,Pop,Souvenir,Speelgoed,Traditie,Traditionele kledij,Variatie,Vrouwelijke gestalte,Winkel,Zonder mensenPhotographer Collection: Lonely Planet Images David Ryan 2007Hungary, Budapest (Pest), Dolls in folkloric and traditional dresses at a souvenir shop on Vaci Street.