Meld u aan om dit beeld te bekijken, licentiëren en downloaden of neem contact met ons op om dit beeld zonder watermerk te bekijken. Wilt u dit beeld embedden in een niet-commerciële site of een niet-commercieel blog? Kom meer te weten.
Sound technician : Stockfoto
Sound technician sitting on red chair in front of equipment.

Sound technician

Credits: 
Image taken by Mayte Torres
Bijschrift:
Sound technician sitting on red chair in front of equipment.
pxcmdpigrootte
Wagentje bekijken
Release-informatie:
Voor deze afbeelding is een ondertekende model release beschikbaar. Deze afbeelding is beschikbaar voor commercieel gebruik.
Soort licentie:
Royalty freeRoyalty free-prijzen zijn uitsluitend gebaseerd op de bestandsgrootte van het door u benodigde product en niet op het specifieke gebruik. U hoeft geen aanvullende royalty's te betalen op basis van gebruik. Nadat u een royalty free-product heeft gelicentieerd, mag u dit meerdere keren in meerdere projecten gebruiken zonder dat u daarvoor extra hoeft te betalen. (Het is natuurlijk niet toegestaan om een beeld voor pornografische, lasterlijke, smadelijke of andere illegale doeleinden te gebruiken.)
Creatief nr.:
142250471
Collectie:
Moment Open
Sound Technician StockfotoOpnamestudio,Deskundigheid,Muziek,Computermonitor,Luidspreker,Computertoetsenbord,35-39 jaar,Alleen mannen,Alleen volwassenen,Alleen één man,Alleen één mid-volwassen man,Barcelona - Spanje,Beroep,Binnenopname,Concentratie,Driekwartlengte,Eén persoon,Fotografie,Genomen met mobiel apparaat,Hoed,Horizontaal,Kleurenfoto,Kunst Cultuur en Vermaak,Mensen,Microfoon,Mid-volwassen,Regelkamer,Spanje,Stoel,Technicus,Techniek,Vaardigheid,Volwassen,Voor,Vrijetijdskleding,Werken,Werkplaats,ZittenPhotographer Collection: Moment Open © Mayte TorresSound technician sitting on red chair in front of equipment.