Meld u aan om dit beeld te bekijken, licentiëren en downloaden of neem contact met ons op om dit beeld zonder watermerk te bekijken. Wilt u dit beeld embedden in een niet-commerciële site of een niet-commercieel blog? Kom meer te weten.
Songzanlin Tibetan Temple, Shangri-La, Yunnan. : Stockfoto
Portrait of Buddhist monk at Songzanlin Temple.

Songzanlin Tibetan Temple, Shangri-La, Yunnan.

Credits: 
Lynn Gail
Meer van deze fotograaf
Bijschrift:
Portrait of Buddhist monk at Songzanlin Temple.
Prijs berekenen
Wagentje bekijken
Release-informatie:
Geen release.Meer informatie
Soort licentie:
Rights managedRights managed-producten worden gelicentieerd met beperkingen op het gebruik, zoals beperkingen op grootte, plaatsing, gebruiksduur en geografische distributie. Er wordt u gevraagd informatie te verstrekken met betrekking tot het beoogde gebruik van het product om het bestek van de te verlenen gebruiksrechten te bepalen.
Creatief nr.:
154069165
Collectie:
Lonely Planet Images
Max. bestandsgrootte:
3.696 x 5.586 px (31,29 x 47,29 cm) - 300 dpi - 14,9 MB
Songzanlin Tibetan Temple Shangrila Yunnan StockfotoAlleen mannen,Alleen volwassenen,Alleen één jonge man,Alleen één man,Architectuur,Armen over elkaar,Boeddhisme,Bouwwerk,Bovenlichaam,Buitenopname,China,Chinese cultuur,Culturen,Dag,Eén persoon,Fotografie,Frontaal,Geloof,Geluk,In de camera kijken,Ingepakt,Jong volwassen,Kleurenfoto,Mensen,Monnik,Omwalling,Onscherpe achtergrond,Portret,Raam,Serene mensen,Shangri-la,Spiritualiteit,Stralende lach,Tibetaanse cultuur,Traditie,Traditionele kledij,Verticaal,Volwassen,Vrolijk,Yunnan,ZelfvertrouwenPhotographer Collection: Lonely Planet Images Lynn GailPortrait of Buddhist monk at Songzanlin Temple.