Meld u aan om dit beeld te bekijken, licentiëren en downloaden of neem contact met ons op om dit beeld zonder watermerk te bekijken. Wilt u dit beeld embedden in een niet-commerciële site of een niet-commercieel blog? Kom meer te weten.
Softball player slides at home plate. : Stockfoto
Girl's softball player slides into home plate.

Softball player slides at home plate.

Credits: 
John Giustina
Bijschrift:
Girl's softball player slides into home plate.
Prijs berekenen
Wagentje bekijken
Release-informatie:
Voor deze afbeelding is een ondertekende model release beschikbaar. Deze afbeelding is beschikbaar voor commercieel gebruik.
Soort licentie:
Rights managedRights managed-producten worden gelicentieerd met beperkingen op het gebruik, zoals beperkingen op grootte, plaatsing, gebruiksduur en geografische distributie. Er wordt u gevraagd informatie te verstrekken met betrekking tot het beoogde gebruik van het product om het bestek van de te verlenen gebruiksrechten te bepalen.
Creatief nr.:
107185234
Collectie:
Iconica
Max. bestandsgrootte:
4.725 x 3.694 px (40,01 x 31,28 cm) - 300 dpi - 8,08 MB

Trefwoorden

Op dit beeld rust copyright. Getty Images behoudt zich het recht voor om personen die dit beeld of deze clip zonder toestemming gebruiken gerechtelijk te vervolgen en schadevergoeding te eisen bij copyrightschendingen. De beschikbaarheid van dit beeld kan pas worden gegarandeerd op het moment van aankoop.
Softball Player Slides At Home Plate Stockfoto16-17 jaar,Alleen tienermeisjes,Alleen tieners,Boom,Buitenopname,Competitie,Dag,Fotografie,Helm,Honkbalhelm,Honkbaltenue,Hoofddeksel,Horizontaal,Inspanning,Kleurenfoto,Kracht,Latijns-Amerikaans en Hispanic etniciteiten,Lucht,Mensen,Onderdeel van,Onderdeel van een serie,Oregon,Portland - Oregon,Reiken,Rennen,Snelheid,Softbal,Sport,Sportkleding,Sportveld,Succes,Teamsport,Ten voeten uit,Tiener,Twee personen,Verenigde Staten,Yard-lijnPhotographer Collection: Iconica John Giustina PhotographyGirl's softball player slides into home plate.