Meld u aan om dit beeld te bekijken, licentiëren en downloaden of neem contact met ons op om dit beeld zonder watermerk te bekijken. Wilt u dit beeld embedden in een niet-commerciële site of een niet-commercieel blog? Kom meer te weten.
Softball player slides at home plate. : Stockfoto
Girl's softball player slides into home plate.

Softball player slides at home plate.

Credits: 
John Giustina
Meer van deze fotograaf
Bijschrift:
Girl's softball player slides into home plate.
Prijs berekenen
Wagentje bekijken
Hoe kan ik het gebruiken?:
Beschikbaar voor ieder toegestaan gebruik zoals is vermeld in onze licentievoorwaarden.
Soort licentie:
Rights managedRights managed-producten worden gelicentieerd met beperkingen op het gebruik, zoals beperkingen op grootte, plaatsing, gebruiksduur en geografische distributie. Er wordt u gevraagd informatie te verstrekken met betrekking tot het beoogde gebruik van het product om het bestek van de te verlenen gebruiksrechten te bepalen.
Creatief nr.:
107185234
Collectie:
Iconica
Max. bestandsgrootte:
4.725 x 3.694 px (40,01 x 31,28 cm) - 300 dpi - 8,08 MB
Release-informatie:
Model release
Softball Player Slides At Home Plate Stockfoto16-17 jaar,Alleen tienermeisjes,Alleen tieners,Boom,Buitenopname,Competitie,Dag,Fotografie,Helm,Honkbalhelm,Honkbaltenue,Hoofddeksel,Horizontaal,Inspanning,Kleurenfoto,Kracht,Latijns-Amerikaans en Hispanic etniciteiten,Lucht,Mensen,Onderdeel van,Onderdeel van een serie,Oregon - Amerikaanse staat,Portland - Oregon,Reiken,Rennen,Snelheid,Softbal - Sport,Sport,Sportkleding,Sportveld,Succes,Teamsport,Ten voeten uit,Tiener,Twee personen,Verenigde Staten,Yard-lijnPhotographer Collection: Iconica John Giustina PhotographyGirl's softball player slides into home plate.