Snowboarder jumping above mountain slope : Stockfoto


Getty Images Prestige


Exclusiviteitsmogelijkheden beschikbaar

Snowboarder jumping above mountain slope

Credits: 
Chad Riley
Prijs berekenen
Wagentje bekijken
Release-informatie:
Voor deze afbeelding is een ondertekende model release beschikbaar. Deze afbeelding is beschikbaar voor commercieel gebruik.
Soort licentie:
Rights managedRights managed-producten worden gelicentieerd met beperkingen op het gebruik, zoals beperkingen op grootte, plaatsing, gebruiksduur en geografische distributie. Er wordt u gevraagd informatie te verstrekken met betrekking tot het beoogde gebruik van het product om het bestek van de te verlenen gebruiksrechten te bepalen.
Creatief nr.:
104821259
Collectie:
Stone
Max. bestandsgrootte:
3.360 x 5.040 px (28,45 x 42,67 cm) - 300 dpi - 4,37 MB
Snowboarder Jumping Above Mountain Slope StockfotoSnowboard,Snowboarden,Springen,Extreme sporten,Sneeuw,Avontuur,Beweging,Pret,Skigebied,Skipiste,Ten voeten uit,Afgelegen,Alleen vrouwen,Eén persoon,Mensen,Risico,Volwassen vrouwen,Vrijheid,30-34 jaar,30-39 jaar,Alleen volwassenen,Alleen één mid-volwassen vrouw,Alleen één vrouw,Balans,Berg,Blauw,Buitenopname,Dag,Escapisme,Euforie,Europese etniciteit,Fotografie,Gevaar,Heldere lucht,Hindernissen overkomen,Hurken,In de lucht zwevend,Kleurenfoto,Koud,Laag camerastandpunt,Lucht,Mid-volwassen,Milieu,Natuur,Nauwkeurigheid,New Jersey,Onherkenbaar persoon,Plezier,Reizen,Skivakantie,Sport,Stunt,Tekstveld,Uitdaging,Vaardigheid,Vakantie,Verenigde Staten,Verticaal,Volwassen,Vrije tijd,Vrijetijdskleding,Weekend activiteiten,Winter,ZonnigPhotographer Collection: Stone