Snow-capped peaks of the Himalaya seen from the window of an aircraft flying from Kathmandu to Lhasa. : Stockfoto
Tibet, China, North-East Asia, Asia


Getty Images Prestige


Exclusiviteitsmogelijkheden beschikbaar

Snow-capped peaks of the Himalaya seen from the window of an aircraft flying from Kathmandu to Lhasa.

Credits: 
Garry Weare
Meer van deze fotograaf
Bijschrift:
Tibet, China, North-East Asia, Asia
Prijs berekenen
Wagentje bekijken
Release-informatie:
Geen release.Meer informatie
Soort licentie:
Rights managedRights managed-producten worden gelicentieerd met beperkingen op het gebruik, zoals beperkingen op grootte, plaatsing, gebruiksduur en geografische distributie. Er wordt u gevraagd informatie te verstrekken met betrekking tot het beoogde gebruik van het product om het bestek van de te verlenen gebruiksrechten te bepalen.
Creatief nr.:
148807781
Collectie:
Lonely Planet Images
Max. bestandsgrootte:
3.875 x 2.507 px (32,81 x 21,23 cm) - 300 dpi - 4,45 MB

Trefwoorden

Op dit beeld rust copyright. Getty Images behoudt zich het recht voor om personen die dit beeld of deze clip zonder toestemming gebruiken gerechtelijk te vervolgen en schadevergoeding te eisen bij copyrightschendingen. De beschikbaarheid van dit beeld kan pas worden gegarandeerd op het moment van aankoop.
Snowcapped Peaks Of The Himalaya Seen From The Window Of An Aircraft Flying From Kathmandu To Lhasa StockfotoAzië,Berg,Bergpiek,Buitenopname,China,Fotografie,Himalaya's,Hoofdstad,Hoog,Horizontaal,Kathmandu,Kleurenfoto,Koud,Landschap,Lhasa,Luchtfoto,Luchtvaartindustrie,Luchtvaartuig,Natuur,Omgeving,Oost-Azië,Raam,Reizen,Sneeuw,Sneeuwkap,Tibet,Toerisme,Vervoer,Vliegen,Weer,WolkPhotographer Collection: Lonely Planet Images Tibet, China, North-East Asia, Asia