Meld u aan om dit beeld te bekijken, licentiëren en downloaden of neem contact met ons op om dit beeld zonder watermerk te bekijken. Wilt u dit beeld embedden in een niet-commerciële site of een niet-commercieel blog? Kom meer te weten.
Snorkeler/ free diver swimming with Atlantic Spotted Dolphin (Stenella frontalis). : Stockfoto
Grand Bahama, Freeport, Bahamas, Caribbean

Snorkeler/ free diver swimming with Atlantic Spotted Dolphin (Stenella frontalis).

Credits: 
Michael Aw
Bijschrift:
Grand Bahama, Freeport, Bahamas, Caribbean
Prijs berekenen
Wagentje bekijken
Release-informatie:
Geen release.Meer informatie
Soort licentie:
Rights managedRights managed-producten worden gelicentieerd met beperkingen op het gebruik, zoals beperkingen op grootte, plaatsing, gebruiksduur en geografische distributie. Er wordt u gevraagd informatie te verstrekken met betrekking tot het beoogde gebruik van het product om het bestek van de te verlenen gebruiksrechten te bepalen.
Creatief nr.:
154002302
Collectie:
Lonely Planet Images
Max. bestandsgrootte:
4.681 x 3.071 px (39,63 x 26,00 cm) - 300 dpi - 7,9 MB

Trefwoorden

Op dit beeld rust copyright. Getty Images behoudt zich het recht voor om personen die dit beeld of deze clip zonder toestemming gebruiken gerechtelijk te vervolgen en schadevergoeding te eisen bij copyrightschendingen. De beschikbaarheid van dit beeld kan pas worden gegarandeerd op het moment van aankoop.
Snorkeler Free Diver Swimming With Atlantic Spotted Dolphin StockfotoZwemmen,Bahama's,Onder water,Snorkelen,Drie dieren,Eén persoon,Mannen,Mensen,Alleen volwassenen,Alleen één man,Atlantic Spotted Dolphin,Buitenopname,Caraïbische zee,Dier,Dierenthema's,Fotografie,Grand Bahama,Horizontaal,In het water levend,Kleurenfoto,Onderzee,Vis,Volwassen,Zee,ZeedierenPhotographer Collection: Lonely Planet Images Grand Bahama, Freeport, Bahamas, Caribbean