Meld u aan om dit beeld te bekijken, licentiëren en downloaden of neem contact met ons op om dit beeld zonder watermerk te bekijken. Wilt u dit beeld embedden in een niet-commerciële site of een niet-commercieel blog? Kom meer te weten.
A snake handler holds a Rock Python, Python molurus, for tourists. : Stockfoto
Pinnawela, Sri Lanka.

A snake handler holds a Rock Python, Python molurus, for tourists.

Credits: 
Jason Edwards
Bijschrift:
Pinnawela, Sri Lanka.
Prijs berekenen
Wagentje bekijken
Release-informatie:
Geen release, maar mogelijk is er geen release vereist.Meer informatie
Soort licentie:
Rights managedRights managed-producten worden gelicentieerd met beperkingen op het gebruik, zoals beperkingen op grootte, plaatsing, gebruiksduur en geografische distributie. Er wordt u gevraagd informatie te verstrekken met betrekking tot het beoogde gebruik van het product om het bestek van de te verlenen gebruiksrechten te bepalen.
Creatief nr.:
87328311
Collectie:
National Geographic
Max. bestandsgrootte:
5.178 x 3.375 px (43,84 x 28,58 cm) - 300 dpi - 12,9 MB
A Snake Handler Holds A Rock Python Python Molurus For Tourists StockfotoHuisdier,Frontaal,Neus,Parfum,Slang,Alleen volwassenen,Alleen één man,Beroepen met dieren,Bovenlichaam,Buitenopname,Close-up,Dag,Eén dier,Eén persoon,Fotografie,Gespleten tong,Horizontaal,In de camera kijken,Indian Python,Kleine scherptediepte,Kleurenfoto,Lichaamsdeel van dieren,Menselijk hoofd,Menselijk lichaamsdeel,Mensen,Onscherpe achtergrond,Pinnavela,Portret,Print,Proeven,Raadsel,Reptiel,Scherpte,Singalese etniciteit,Sri Lanka,Tegenhouden,Tekstveld,Verduisterd gezicht,Volwassen,WeefgetouwPhotographer Collection: National Geographic Pinnawela, Sri Lanka.