smoking is poison : Stockfoto
Hand holding burning cigarette revealing a skull and crossbones in smoke


Getty Images Prestige


Exclusiviteitsmogelijkheden beschikbaar

Smoking is poison

Credits: 
Steve Bronstein
Bijschrift:
Hand holding burning cigarette revealing a skull and crossbones in smoke
Prijs berekenen
Wagentje bekijken
Release-informatie:
Voor deze afbeelding is een ondertekende model release beschikbaar. Deze afbeelding is beschikbaar voor commercieel gebruik.
Soort licentie:
Rights managedRights managed-producten worden gelicentieerd met beperkingen op het gebruik, zoals beperkingen op grootte, plaatsing, gebruiksduur en geografische distributie. Er wordt u gevraagd informatie te verstrekken met betrekking tot het beoogde gebruik van het product om het bestek van de te verlenen gebruiksrechten te bepalen.
Creatief nr.:
143058393
Collectie:
Stone
Max. bestandsgrootte:
4.428 x 5.004 px (37,49 x 42,37 cm) - 300 dpi - 2,85 MB

Trefwoorden

Op dit beeld rust copyright. Getty Images behoudt zich het recht voor om personen die dit beeld of deze clip zonder toestemming gebruiken gerechtelijk te vervolgen en schadevergoeding te eisen bij copyrightschendingen. De beschikbaarheid van dit beeld kan pas worden gegarandeerd op het moment van aankoop.
Smoking Is Poison StockfotoSigaret,Verslaving,Rookkwestie,Rook,Gevaar,Giftige stof,Zwarte achtergrond,Alleen mannen,Doodshoofd symbool,Ongezond leven,55-59 jaar,Alleen volwassenen,Alleen één man,Alleen één oudere man,Close-up,Eén persoon,Fotografie,Kleurenfoto,Menselijk lichaamsdeel,Menselijke hand,Mensen,Onderdeel van,Oudere volwassenen,Studiofoto,Verenigde Staten,Verticaal,Volwassen,WitPhotographer Collection: Stone noneHand holding burning cigarette revealing a skull and crossbones in smoke