smoking is poison : Stockfoto
Hand holding burning cigarette revealing a skull and crossbones in smoke

Smoking is poison

Credits: 
Steve Bronstein
Meer van deze fotograaf
Bijschrift:
Hand holding burning cigarette revealing a skull and crossbones in smoke
Prijs berekenen
Wagentje bekijken
Hoe kan ik het gebruiken?:
Beschikbaar voor ieder toegestaan gebruik zoals is vermeld in onze licentievoorwaarden.
Soort licentie:
Rights managedRights managed-producten worden gelicentieerd met beperkingen op het gebruik, zoals beperkingen op grootte, plaatsing, gebruiksduur en geografische distributie. Er wordt u gevraagd informatie te verstrekken met betrekking tot het beoogde gebruik van het product om het bestek van de te verlenen gebruiksrechten te bepalen.
Creatief nr.:
143058393
Collectie:
Stone
Max. bestandsgrootte:
4.428 x 5.004 px (37,49 x 42,37 cm) - 300 dpi - 2,85 MB
Release-informatie:
Model release

Trefwoorden

Op dit beeld rust copyright. Getty Images behoudt zich het recht voor om personen die dit beeld of deze clip zonder toestemming gebruiken gerechtelijk te vervolgen en schadevergoeding te eisen bij copyrightschendingen. De beschikbaarheid van dit beeld kan pas worden gegarandeerd op het moment van aankoop.
Smoking Is Poison Stockfoto55-59 jaar,Alleen mannen,Alleen volwassenen,Alleen één man,Alleen één oudere man,Close-up,Doodshoofd symbool,Eén persoon,Fotografie,Gevaar,Giftige stof,Kleurenfoto,Menselijk lichaamsdeel,Menselijke hand,Mensen,Onderdeel van,Ongezond leven,Oudere volwassenen,Rook,Rookkwestie,Sigaret,Studiofoto,Verenigde Staten,Verslaving,Verticaal,Volwassen,Wit,Zwarte achtergrondPhotographer Collection: Stone noneHand holding burning cigarette revealing a skull and crossbones in smoke