Meld u aan om dit beeld te bekijken, licentiëren en downloaden of neem contact met ons op om dit beeld zonder watermerk te bekijken. Wilt u dit beeld embedden in een niet-commerciële site of een niet-commercieel blog? Kom meer te weten.
smoking is poison : Stockfoto
Hand holding burning cigarette revealing a skull and crossbones in smoke

Smoking is poison

Bijschrift:
Hand holding burning cigarette revealing a skull and crossbones in smoke
Prijs berekenenWagentje bekijken
Creatief nr.:
143058393
Soort licentie:
Rights managedRights managed-producten worden gelicentieerd met beperkingen op het gebruik, zoals beperkingen op grootte, plaatsing, gebruiksduur en geografische distributie. Er wordt u gevraagd informatie te verstrekken met betrekking tot het beoogde gebruik van het product om het bestek van de te verlenen gebruiksrechten te bepalen.
Fotograaf:
Steve Bronstein
Collectie:
Stone
Max. bestandsgrootte:
4.428 x 5.004 px (37,49 x 42,37 cm) - 300 dpi - 2,85 MB
Release-informatie:
Voor deze afbeelding is een ondertekende model release beschikbaar. Deze afbeelding is beschikbaar voor commercieel gebruik.

Trefwoorden

Op dit beeld rust copyright. Getty Images behoudt zich het recht voor om personen die dit beeld of deze clip zonder toestemming gebruiken gerechtelijk te vervolgen en schadevergoeding te eisen bij copyrightschendingen. De beschikbaarheid van dit beeld kan pas worden gegarandeerd op het moment van aankoop.
Smoking Is Poison Stockfoto 143058393Sigaret,Verslaving,Giftige stof,Rookkwestie,Alleen mannen,Doodshoofd symbool,Gevaar,Rook,Zwarte achtergrond,55-59 jaar,Alleen volwassenen,Alleen één man,Alleen één oudere man,Close-up,Eén persoon,Fotografie,Kleurenfoto,Menselijk lichaamsdeel,Menselijke hand,Mensen,Onderdeel van,Ongezond leven,Oudere volwassenen,Studiofoto,Verenigde Staten,Verticaal,Volwassen,WitPhotographer Collection: Stone noneHand holding burning cigarette revealing a skull and crossbones in smoke