Smiling young hockey player standing on ice : Stockfoto
Smiling young male ice hockey player standing on ice in hockey arena helmet off teammates in background


Getty Images Prestige


Exclusiviteitsmogelijkheden beschikbaar

Smiling young hockey player standing on ice

Credits: 
Thomas Barwick
Meer van deze fotograaf
Bijschrift:
Smiling young male ice hockey player standing on ice in hockey arena helmet off teammates in background
Prijs berekenen
Wagentje bekijken
Release-informatie:
Voor deze afbeelding is een ondertekende model en property release beschikbaar. Deze afbeelding is beschikbaar voor commercieel gebruik.
Soort licentie:
Rights managedRights managed-producten worden gelicentieerd met beperkingen op het gebruik, zoals beperkingen op grootte, plaatsing, gebruiksduur en geografische distributie. Er wordt u gevraagd informatie te verstrekken met betrekking tot het beoogde gebruik van het product om het bestek van de te verlenen gebruiksrechten te bepalen.
Creatief nr.:
169815941
Collectie:
Iconica
Max. bestandsgrootte:
5.220 x 3.480 px (44,20 x 29,46 cm) - 300 dpi - 8,22 MB
Smiling Young Hockey Player Standing On Ice Stockfoto6-7 jaar,8-9 jaar,Aanmoediging,Afrikaanse etniciteit,Alleen jongens,Alleen kinderen,Aspiraties,Begin,Bescherming,Binnenopname,Competitie,Cool,Drie personen,Europese etniciteit,Fotografie,Gelegenheid,Geluk,Helden,Helm,Hockeysport,Hockeystick,Hoofddeksel,Horizontaal,IJs,IJshockey,IJshockeyteam,In de camera kijken,Kind,Kindertijd,Kleurenfoto,Koud,Mensen,Multi etnische groep,Onderweg,Onscherpe achtergrond,Plezier,Portret,Portretfoto,Pret,Saamhorigheid,Schaats,Spelen,Sport,Sporthelm,Sportiviteit,Sportkleding,Staan,Teamwerk,Utah,Vaardigheid,Veiligheidsmaatregelen,Verenigde Staten,Verwachting,Werkhelm,Zelfvertrouwen,Zwart haarPhotographer Collection: Iconica Thomas M. Barwick INCSmiling young male ice hockey player standing on ice in hockey arena helmet off teammates in background