Meld u aan om dit beeld te bekijken, licentiëren en downloaden of neem contact met ons op om dit beeld zonder watermerk te bekijken. Wilt u dit beeld embedden in een niet-commerciële site of een niet-commercieel blog? Kom meer te weten.
Smiling Young Boy Holding Large Fish : Stockfoto
A boy holding up a large fish in his hand. He is smiling and looking at the camera.

Smiling Young Boy Holding Large Fish

Credits: 
SusanGaryPhotography
Meer van deze fotograaf
Bijschrift:
A boy holding up a large fish in his hand. He is smiling and looking at the camera.
Prijs berekenen
Wagentje bekijken
Hoe kan ik het gebruiken?:
Beschikbaar voor ieder toegestaan gebruik zoals is vermeld in onze licentievoorwaarden.
Soort licentie:
Rights managedRights managed-producten worden gelicentieerd met beperkingen op het gebruik, zoals beperkingen op grootte, plaatsing, gebruiksduur en geografische distributie. Er wordt u gevraagd informatie te verstrekken met betrekking tot het beoogde gebruik van het product om het bestek van de te verlenen gebruiksrechten te bepalen.
Creatief nr.:
103259691
Collectie:
Fototrove
Max. bestandsgrootte:
2.897 x 4.300 px (24,53 x 36,41 cm) - 300 dpi - 7,24 MB
Release-informatie:
Model en property release

Trefwoorden

Op dit beeld rust copyright. Getty Images behoudt zich het recht voor om personen die dit beeld of deze clip zonder toestemming gebruiken gerechtelijk te vervolgen en schadevergoeding te eisen bij copyrightschendingen. De beschikbaarheid van dit beeld kan pas worden gegarandeerd op het moment van aankoop.
Smiling Young Boy Holding Large Fish Stockfoto1950-1959,8-9 jaar,Alleen kinderen,Alleen één jongen,Archiefbeelden,Blond haar,Bril,Buitenopname,Chicago,Dag,Driekwartlengte,Europese etniciteit,Eén persoon,Fotografie,Frontaal,Geluk,Glimlachen,Illinois,In de camera kijken,Jongens,Kind,Kindertijd,Mannelijk,Mensen,Ouderwets,Overhemd,Portret,Prestatie,Retrostijl,Rivier,Rivieroever,Trots,Vaardigheid,Vasthouden,Verenigde Staten,Verticaal,VisPhotographer Collection: Fototrove © 2010-2011 Susan GaryA boy holding up a large fish in his hand. He is smiling and looking at the camera.