Smiling women shopping together : Stockfoto


Getty Images Prestige


Exclusiviteitsmogelijkheden beschikbaar

Smiling women shopping together

Credits: 
Cultura/Seb Oliver
Prijs berekenen
Wagentje bekijken
Creatief nr.:
147216704
Release-informatie:
Voor deze afbeelding is een ondertekende model release beschikbaar. Deze afbeelding is beschikbaar voor commercieel gebruik.
Soort licentie:
Rights managedRights managed-producten worden gelicentieerd met beperkingen op het gebruik, zoals beperkingen op grootte, plaatsing, gebruiksduur en geografische distributie. Er wordt u gevraagd informatie te verstrekken met betrekking tot het beoogde gebruik van het product om het bestek van de te verlenen gebruiksrechten te bepalen.
Collectie:
Riser
Max. bestandsgrootte:
3.440 x 5.160 px (29,13 x 43,69 cm) - 300 dpi - 6,39 MB
Smiling Women Shopping Together Stockfoto 147216704Boodschappentas,Winkelen,Volwassen vrouwen,Detailhandel,Alleen vrouwen,Buitenopname,Lachen,Pret,Consumentisme,Glimlachen,Jonge vrouw,Vriendschap,20-24 jaar,Alleen volwassenen,Arm in arm,Bruin haar,Dag,Dragen,Driekwartlengte,Europese etniciteit,Fotografie,Frontaal,Hoofdstad,Jong volwassen,Kaapstad,Klant,Kleurenfoto,Laag camerastandpunt,Levensstijl,Mensen,Onderweg,Plezier,Saamhorigheid,Stadsleven,Twee personen,Vasthouden,Verbondenheid,Verticaal,Volwassen,Vrije tijd,Vrolijk,Wandelen,Weekend activiteiten,Zuid-AfrikaPhotographer Collection: Riser