Smiling woman using laptop outdoors : Stockfoto


Getty Images Prestige


Exclusiviteitsmogelijkheden beschikbaar

Smiling woman using laptop outdoors

Credits: 
Sam Edwards
Prijs berekenen
Wagentje bekijken
Release-informatie:
Voor deze afbeelding is een ondertekende model en property release beschikbaar. Deze afbeelding is beschikbaar voor commercieel gebruik.
Soort licentie:
Rights managedRights managed-producten worden gelicentieerd met beperkingen op het gebruik, zoals beperkingen op grootte, plaatsing, gebruiksduur en geografische distributie. Er wordt u gevraagd informatie te verstrekken met betrekking tot het beoogde gebruik van het product om het bestek van de te verlenen gebruiksrechten te bepalen.
Creatief nr.:
142841662
Collectie:
Stone
Max. bestandsgrootte:
5.144 x 3.429 px (43,55 x 29,03 cm) - 300 dpi - 9,41 MB
Smiling Woman Using Laptop Outdoors StockfotoVolwassen vrouwen,Voor- of achtertuin,Laptop,Huiselijk leven,Buitenopname,Glimlachen,Zelfvertrouwen,Geluk,Latijns-Amerikaans en Hispanic etniciteiten,Alleen vrouwen,30-39 jaar,Zitten,Beschouwing,In de camera kijken,Ontspanning,Laptop,Portret,Stoel,30-34 jaar,Eén persoon,Internet,Serene mensen,Levensstijl,Verenigde Staten,Alleen volwassenen,Alleen één mid-volwassen vrouw,Alleen één vrouw,Bovenlichaam,Communicatie,Dag,De stad Los Angeles,Draadloze technologie,Draagbaarheid,E-mail,Fotografie,Frontaal,Gemak,Horizontaal,Kalmte,Kleurenfoto,Mensen,Mid-volwassen,Mid-volwassen vrouw,Plezier,Rusten,Techniek,Telewerk,Verbinding,Volwassen,Vrije tijd,Vrijetijdskleding,Weekend activiteitenPhotographer Collection: Stone