Smiling woman looking at laptop : Stockfoto

Smiling woman looking at laptop

Credits: 
Cavan Images
Prijs berekenenWagentje bekijken
Creatief nr.:
104794159
Release-informatie:
Voor deze afbeelding is een ondertekende model en property release beschikbaar. Deze afbeelding is beschikbaar voor commercieel gebruik.
Soort licentie:
Rights managedRights managed-producten worden gelicentieerd met beperkingen op het gebruik, zoals beperkingen op grootte, plaatsing, gebruiksduur en geografische distributie. Er wordt u gevraagd informatie te verstrekken met betrekking tot het beoogde gebruik van het product om het bestek van de te verlenen gebruiksrechten te bepalen.
Collectie:
Taxi
Max. bestandsgrootte:
5.235 x 3.490 px (44,32 x 29,55 cm) - 300 dpi - 7,2 MB
Smiling Woman Looking At Laptop Stockfoto 104794159Geluk,Mensen,Laptop,Laptop,40-44 jaar,Eén persoon,Alleen vrouwen,Blond haar,Verbinding,Alleen volwassenen,Alleen één oudere vrouw,Alleen één vrouw,Binnenopname,Bovenlichaam,Communicatie,Concentratie,Dag,Draadloze technologie,Fotografie,Hoofd in de handen,Horizontaal,Kleurenfoto,New Paltz,Onscherpe achtergrond,Ontspanning,Oudere volwassenen,Staat New York,Stralende lach,Tafel,Techniek,Verenigde Staten,Volwassen,Vrijetijdskleding,Vrolijk,Zelfvertrouwen,ZittenPhotographer Collection: Taxi Cavan Images