Smiling woman having coffee in cafe : Stockfoto


Getty Images Prestige


Exclusiviteitsmogelijkheden beschikbaar

Smiling woman having coffee in cafe

Credits: 
Cultura/yellowdog
Prijs berekenen
Wagentje bekijken
Creatief nr.:
122342215
Release-informatie:
Voor deze afbeelding is een ondertekende model release beschikbaar. Deze afbeelding is beschikbaar voor commercieel gebruik.
Soort licentie:
Rights managedRights managed-producten worden gelicentieerd met beperkingen op het gebruik, zoals beperkingen op grootte, plaatsing, gebruiksduur en geografische distributie. Er wordt u gevraagd informatie te verstrekken met betrekking tot het beoogde gebruik van het product om het bestek van de te verlenen gebruiksrechten te bepalen.
Collectie:
Riser
Max. bestandsgrootte:
5.400 x 3.593 px (45,72 x 30,42 cm) - 300 dpi - 3,38 MB
Smiling Woman Having Coffee In Cafe Stockfoto 122342215Koffie,Raam,Weerkaatsing,Beschouwing,Volwassen vrouwen,Café,Stad New York,Stad,Drinken,Door het raam kijken,Eén persoon,Mensen,Ontspanning,Plezier,Alleen vrouwen,Pret,Glimlachen,Koffiepauze,Vriendschap,Vrolijk,Verenigde Staten,Zitten,Binnenopname,Horizontaal,Dagdromen,25-29 jaar,Alleen volwassenen,Alleen één jonge vrouw,Alleen één vrouw,Bruin haar,Dranken en maaltijden,Fotografie,Jong volwassen,Jonge vrouw,Kleurenfoto,Koffiekop,Rusten,Stadsleven,Verfrissing,Volwassen,Vrije tijd,Weekend activiteiten,ZorgeloosPhotographer Collection: Riser