Smiling woman baking in kitchen : Stockfoto


Getty Images Prestige


Exclusiviteitsmogelijkheden beschikbaar

Smiling woman baking in kitchen

Credits: 
Cultura/Zero Creatives
Prijs berekenen
Wagentje bekijken
Creatief nr.:
136810586
Release-informatie:
Voor deze afbeelding is een ondertekende model en property release beschikbaar. Deze afbeelding is beschikbaar voor commercieel gebruik.
Soort licentie:
Rights managedRights managed-producten worden gelicentieerd met beperkingen op het gebruik, zoals beperkingen op grootte, plaatsing, gebruiksduur en geografische distributie. Er wordt u gevraagd informatie te verstrekken met betrekking tot het beoogde gebruik van het product om het bestek van de te verlenen gebruiksrechten te bepalen.
Collectie:
Riser
Max. bestandsgrootte:
3.667 x 5.500 px (31,05 x 46,57 cm) - 300 dpi - 5,5 MB
Smiling Woman Baking In Kitchen Stockfoto 136810586Volwassen vrouwen,Bakken,Brood,Koken,Brood bakken,Schort,Oven,Keuken,Maken,Alleen vrouwen,Glimlachen,Huiselijk leven,Keuken - huis,Mensen,Oudere vrouwen,Trots,45-49 jaar,Alleen volwassenen,Alleen één oudere vrouw,Alleen één vrouw,Binnenopname,Blond haar,Dienblad,Driekwartlengte,Europese etniciteit,Eén persoon,Fotografie,In de camera kijken,Kaapstad,Kleurenfoto,Onscherpe achtergrond,Oudere volwassenen,Portret,Staan,Van de zijkant,Versheid,Verticaal,Volwassen,Voorbereiding,Vrolijk,Woonruimte,Zelfgemaakt,Zelfvertrouwen,Zuid-AfrikaPhotographer Collection: Riser