Smiling teenage girl using laptop : Stockfoto


Getty Images Prestige


Exclusivity options available

Smiling teenage girl using laptop

Credits: 
Cultura/Luc Beziat
Prijs berekenen
Wagentje bekijken
Release-informatie:
Voor deze afbeelding is een ondertekende model en property release beschikbaar. Deze afbeelding is beschikbaar voor commercieel gebruik.
Soort licentie:
Rights managedRights managed-producten worden gelicentieerd met beperkingen op het gebruik, zoals beperkingen op grootte, plaatsing, gebruiksduur en geografische distributie. Er wordt u gevraagd informatie te verstrekken met betrekking tot het beoogde gebruik van het product om het bestek van de te verlenen gebruiksrechten te bepalen.
Creatief nr.:
145083496
Collectie:
Riser
Max. bestandsgrootte:
5.616 x 3.744 px (47,55 x 31,70 cm) - 300 dpi - 6,49 MB

Trefwoorden

Op dit beeld rust copyright. Getty Images behoudt zich het recht voor om personen die dit beeld of deze clip zonder toestemming gebruiken gerechtelijk te vervolgen en schadevergoeding te eisen bij copyrightschendingen. De beschikbaarheid van dit beeld kan pas worden gegarandeerd op het moment van aankoop.
Smiling Teenage Girl Using Laptop Stockfoto 145083496Laptop,Tienermeisjes,Sociaal netwerk,Tiener,Glimlachen,Kijken naar,Laptop,Huiselijk leven,Internet,Levensstijl,Kijken,Mensen,Lezen,Eén persoon,Verbinding,Vrolijk,Frankrijk,Plezier,Techniek,Zelfvertrouwen,16-17 jaar,Binnenopname,Dag,Tegenlicht,Tekstveld,Albi,Alleen tieners,Alleen één tienermeisje,Communicatie,Draadloze technologie,Draagbaarheid,E-mail,Fotografie,Gemak,Hoofd in de handen,Horizontaal,Kin in de hand,Kleurenfoto,PortretfotoPhotographer Collection: Riser