Meld u aan om dit beeld te bekijken, licentiëren en downloaden of neem contact met ons op om dit beeld zonder watermerk te bekijken. Wilt u dit beeld embedden in een niet-commerciële site of een niet-commercieel blog? Kom meer te weten.
Smiling senior man texting using smart phone : Stockfoto

Smiling senior man texting using smart phone

pxcmdpigrootte
Wagentje bekijken
Creatief nr.:
124206857
Soort licentie:
Royalty freeRoyalty free-prijzen zijn uitsluitend gebaseerd op de bestandsgrootte van het door u benodigde product en niet op het specifieke gebruik. U hoeft geen aanvullende royalty's te betalen op basis van gebruik. Nadat u een royalty free-product heeft gelicentieerd, mag u dit meerdere keren in meerdere projecten gebruiken zonder dat u daarvoor extra hoeft te betalen. (Het is natuurlijk niet toegestaan om een beeld voor pornografische, lasterlijke, smadelijke of andere illegale doeleinden te gebruiken.) Royalty free-producten zijn te herkennen aan de letters (RF) naast het beeldnummer.
Fotograaf:
OJO Images
Collectie:
OJO Images
Release-informatie:
Voor deze afbeelding is een ondertekende model en property release beschikbaar. Deze afbeelding is beschikbaar voor commercieel gebruik.
Smiling Senior Man Texting Using Smart Phone Stockfoto 124206857Smartphone,Bejaard,Senioren mannen,Geluk,Europese etniciteit,Eén persoon,Glimlachen,Mensen,Mobiele telefoon,Vasthouden,Mannen,Baby Boomer,Techniek,Levensstijl,60-64 jaar,Actieve ouderen,Alleen mannen,Alleen volwassenen,Alleen één man,Alleen één seniore man,Binnenopname,Bovenlichaam,Communicatie,Dag,Draadloze technologie,Draagbare informatie-apparatuur,Fotografie,Frontaal,Glas,Grijs haar,Horizontaal,Kaapstad,Kleurenfoto,Onscherpe achtergrond,Pensioen,Raam,Sms'en,Stralende lach,Tevreden,Verbinding,Volwassen,Vrije tijd,Vrijetijdskleding,Zuid-AfrikaPhotographer Collection: OJO Images