Meld u aan om dit beeld te bekijken, licentiëren en downloaden of neem contact met ons op om dit beeld zonder watermerk te bekijken. Wilt u dit beeld embedden in een niet-commerciële site of een niet-commercieel blog? Kom meer te weten.
Smiling healthcare worker : Stockfoto

Smiling healthcare worker

Credits: 
Joseph Rene Briscoe
Meer van deze fotograaf
Prijs berekenen
Wagentje bekijken
Hoe kan ik het gebruiken?:
Beschikbaar voor ieder toegestaan gebruik zoals is vermeld in onze licentievoorwaarden.
Soort licentie:
Rights managedRights managed-producten worden gelicentieerd met beperkingen op het gebruik, zoals beperkingen op grootte, plaatsing, gebruiksduur en geografische distributie. Er wordt u gevraagd informatie te verstrekken met betrekking tot het beoogde gebruik van het product om het bestek van de te verlenen gebruiksrechten te bepalen.
Creatief nr.:
87984998
Collectie:
Photolibrary
Max. bestandsgrootte:
3.742 x 5.613 px (31,68 x 47,52 cm) - 300 dpi - 4,49 MB
Release-informatie:
Model en property release
Smiling Healthcare Worker StockfotoAlleen volwassenen,Alleen vrouwen,Alleen één mid-volwassen vrouw,Alleen één vrouw,Beroep,Binnenopname,Bruin haar,Dokter,Dokterspraktijk,Europese etniciteit,Eén persoon,Fotografie,Gezondheidszorg beroep,Gezondheidszorg en medicijnen,Glimlachen,Gynaecoloog,In de camera kijken,Klembord,Kleurenfoto,Mensen,Mid-volwassen,Mid-volwassen vrouw,Operatiekleding,Portret,Portretfoto,Stethoscoop,Stoel,Verpleegkundige,Verticaal,Volwassen,Vrolijk,Vrouwelijke dokter,WachtkamerPhotographer Collection: Photolibrary &#169 Bird & Rocket