Meld u aan om dit beeld te bekijken, licentiëren en downloaden of neem contact met ons op om dit beeld zonder watermerk te bekijken. Wilt u dit beeld embedden in een niet-commerciële site of een niet-commercieel blog? Kom meer te weten.
Smiling grandmother and girl with pail of raspberries : Stockfoto

Smiling grandmother and girl with pail of raspberries

Credits: 
Heather Weston
Meer van deze fotograaf
Prijs berekenen
Wagentje bekijken
Hoe kan ik het gebruiken?:
Beschikbaar voor ieder toegestaan gebruik zoals is vermeld in onze licentievoorwaarden.
Soort licentie:
Rights managedRights managed-producten worden gelicentieerd met beperkingen op het gebruik, zoals beperkingen op grootte, plaatsing, gebruiksduur en geografische distributie. Er wordt u gevraagd informatie te verstrekken met betrekking tot het beoogde gebruik van het product om het bestek van de te verlenen gebruiksrechten te bepalen.
Creatief nr.:
89121456
Collectie:
Photolibrary
Max. bestandsgrootte:
3.996 x 5.326 px (33,83 x 45,09 cm) - 300 dpi - 13,1 MB
Release-informatie:
Model release

Trefwoorden

Op dit beeld rust copyright. Getty Images behoudt zich het recht voor om personen die dit beeld of deze clip zonder toestemming gebruiken gerechtelijk te vervolgen en schadevergoeding te eisen bij copyrightschendingen. De beschikbaarheid van dit beeld kan pas worden gegarandeerd op het moment van aankoop.
Smiling Grandmother And Girl With Pail Of Raspberries Stockfoto2-3 jaar,Aanhankelijk,Auto,Bes,Bruin haar,Buitenopname,Communicatie,Dag,Driekwartlengte,Emmer,Europese etniciteit,Familie,Familie met meerdere generaties,Fotografie,Framboos,Fruit,Geluk,Glimlachen,Grootmoeder,Grootouder,Hoed,Kind,Kleindochter,Kleinkind,Kleurenfoto,Lachen,Meisjes,Mensen,Oudere volwassenen,Oudere vrouwen,Pick-up,Plukken,Saamhorigheid,Twee personen,Vasthouden,Verticaal,Vervoermiddel,Voedsel,Volwassen,Vrolijk,ZittenPhotographer Collection: Photolibrary &#169 Heather Weston