Smiling girl laying in grass : Stockfoto


Getty Images Prestige


Exclusiviteitsmogelijkheden beschikbaar

Smiling girl laying in grass

Credits: 
Sam Edwards
Prijs berekenen
Wagentje bekijken
Release-informatie:
Voor deze afbeelding is een ondertekende model en property release beschikbaar. Deze afbeelding is beschikbaar voor commercieel gebruik.
Soort licentie:
Rights managedRights managed-producten worden gelicentieerd met beperkingen op het gebruik, zoals beperkingen op grootte, plaatsing, gebruiksduur en geografische distributie. Er wordt u gevraagd informatie te verstrekken met betrekking tot het beoogde gebruik van het product om het bestek van de te verlenen gebruiksrechten te bepalen.
Creatief nr.:
107428689
Collectie:
Stone
Max. bestandsgrootte:
5.142 x 3.428 px (43,54 x 29,02 cm) - 300 dpi - 13,3 MB
Smiling Girl Laying In Grass Stockfoto 107428689Kind,Liggen,Gras,Hoog standpunt,Ontspanning,8-9 jaar,Geluk,Natuur,Portret,Alleen kinderen,Alleen één meisje,Benen over elkaar geslagen,Bruin haar,Buitenopname,Dag,Driekwartlengte,Europese etniciteit,Eén persoon,Fotografie,Frontaal,Glimlachen,Groot-Brittannië,Hampshire,Handen op achterhoofd,Horizontaal,In de camera kijken,Kalmte,Kindertijd,Kleurenfoto,Lagere schoolleeftijd,Land,Meisjes,Mensen,Milieu,Op de rug liggen,Pret,Rusten,Serene mensen,Tekstveld,Vriendschap,Vrije tijd,Vrijetijdskleding,Weekend activiteiten,Zelfvertrouwen,ZorgeloosPhotographer Collection: Stone