Meld u aan om dit beeld te bekijken, licentiëren en downloaden of neem contact met ons op om dit beeld zonder watermerk te bekijken. Wilt u dit beeld embedden in een niet-commerciële site of een niet-commercieel blog? Kom meer te weten.
Smiling girl laying in grass : Stockfoto

Smiling girl laying in grass

Prijs berekenenWagentje bekijken
Creatief nr.:
107428689
Soort licentie:
Rights managedRights managed-producten worden gelicentieerd met beperkingen op het gebruik, zoals beperkingen op grootte, plaatsing, gebruiksduur en geografische distributie. Er wordt u gevraagd informatie te verstrekken met betrekking tot het beoogde gebruik van het product om het bestek van de te verlenen gebruiksrechten te bepalen.
Fotograaf:
Sam Edwards
Collectie:
Stone
Max. bestandsgrootte:
5.142 x 3.428 px (43,54 x 29,02 cm) - 300 dpi - 13,3 MB
Release-informatie:
Voor deze afbeelding is een ondertekende model en property release beschikbaar. Deze afbeelding is beschikbaar voor commercieel gebruik.
Smiling Girl Laying In Grass Stockfoto 1074286898-9 jaar,Gras,Kind,Portret,Alleen kinderen,Alleen één meisje,Benen over elkaar geslagen,Bruin haar,Buitenopname,Dag,Driekwartlengte,Europese etniciteit,Eén persoon,Fotografie,Frontaal,Geluk,Glimlachen,Groot-Brittannië,Hampshire,Handen op achterhoofd,Hoog standpunt,Horizontaal,In de camera kijken,Kalmte,Kindertijd,Kleurenfoto,Lagere schoolleeftijd,Land,Liggen,Meisjes,Mensen,Milieu,Natuur,Ontspanning,Op de rug liggen,Pret,Rusten,Serene mensen,Tekstveld,Vriendschap,Vrije tijd,Vrijetijdskleding,Weekend activiteiten,Zelfvertrouwen,ZorgeloosPhotographer Collection: Stone