A smiling food vendor preparing duck. : Stockfoto
A portrait of a smiling food vendor preparing duck.


Getty Images Prestige


Exclusiviteitsmogelijkheden beschikbaar

A smiling food vendor preparing duck.

Credits: 
xPACIFICA
Bijschrift:
A portrait of a smiling food vendor preparing duck.
Prijs berekenen
Wagentje bekijken
Release-informatie:
Voor deze afbeelding is een ondertekende model release beschikbaar. Deze afbeelding is beschikbaar voor commercieel gebruik.
Soort licentie:
Rights managedRights managed-producten worden gelicentieerd met beperkingen op het gebruik, zoals beperkingen op grootte, plaatsing, gebruiksduur en geografische distributie. Er wordt u gevraagd informatie te verstrekken met betrekking tot het beoogde gebruik van het product om het bestek van de te verlenen gebruiksrechten te bepalen.
Creatief nr.:
88559413
Collectie:
Iconica
Max. bestandsgrootte:
3.600 x 4.800 px (30,48 x 40,64 cm) - 300 dpi - 7,45 MB
A Smiling Food Vendor Preparing Duck StockfotoMaleisië,Mensen,Levensstijl,Dranken en maaltijden,Echte mensen,Eén persoon,Klein bedrijf,Culturen,Marktkraam,Slager,Volwassen,40-44 jaar,Alleen mannen,Alleen volwassenen,Alleen één man,Alleen één oudere man,Bovenlichaam,Buitenopname,Dag,Eendenvlees,Eten koken,Fotografie,Gehakt,Geluk,Hakmes,Johor,Mensen op de achtergrond,Onscherpe achtergrond,Oudere volwassenen,Portret,Reisbestemmingen,Schort,Staan,Stralende lach,Trots,Vasthouden,Verkopen,Verticaal,Voorbereiding,Vrijetijdskleding,VrolijkPhotographer Collection: Iconica EIGHTFISHA portrait of a smiling food vendor preparing duck.