Meld u aan om dit beeld te bekijken, licentiëren en downloaden of neem contact met ons op om dit beeld zonder watermerk te bekijken. Wilt u dit beeld embedden in een niet-commerciële site of een niet-commercieel blog? Kom meer te weten.
Smiling doctors reviewing medical record in hospital elevator : Stockfoto

Smiling doctors reviewing medical record in hospital elevator

Credits: 
Sam Edwards
pxcmdpigrootte
Wagentje bekijken
Release-informatie:
Voor deze afbeelding is een ondertekende model en property release beschikbaar. Deze afbeelding is beschikbaar voor commercieel gebruik.
Soort licentie:
Royalty freeRoyalty free-prijzen zijn uitsluitend gebaseerd op de bestandsgrootte van het door u benodigde product en niet op het specifieke gebruik. U hoeft geen aanvullende royalty's te betalen op basis van gebruik. Nadat u een royalty free-product heeft gelicentieerd, mag u dit meerdere keren in meerdere projecten gebruiken zonder dat u daarvoor extra hoeft te betalen. (Het is natuurlijk niet toegestaan om een beeld voor pornografische, lasterlijke, smadelijke of andere illegale doeleinden te gebruiken.)
Creatief nr.:
151811948
Collectie:
OJO Images
Smiling Doctors Reviewing Medical Record In Hospital Elevator StockfotoLift,Vergadering,Dokter,Japanse etniciteit,Aziatische en Indiase etniciteit,Gezondheidszorg en medicijnen,Indiase etniciteit,Mannen,Praten,Laag camerastandpunt,Staan,Volwassen vrouwen,Ziekenhuis,30-34 jaar,30-39 jaar,35-39 jaar,Alleen volwassenen,Autoriteit,Beroep,Binnenopname,Dag,Deskundigheid,Driekwartlengte,Fotografie,Gekanteld,Geluk,Glimlachen,Horizontaal,Kaapstad,Kleurenfoto,Kliniek,Laboratoriumjas,Lezen,Medewerker,Medisch dossier,Medische status,Mensen,Mid-volwassen,Mid-volwassen mannen,Mid-volwassen vrouw,Multi etnische groep,Omlaag kijken,Onderzoeken,Saamhorigheid,Samenwerking,Teamwerk,Twee personen,Vasthouden,Verantwoordelijkheid,Volwassen,Werken,Zuid-Afrika,Zwart haarPhotographer Collection: OJO Images