Smiling businesswoman using digital tablet on balcony in modern office : Stockfoto


Getty Images Prestige


Exclusiviteitsmogelijkheden beschikbaar

Smiling businesswoman using digital tablet on balcony in modern office

Credits: 
Paul Bradbury
Prijs berekenen
Wagentje bekijken
Release-informatie:
Voor deze afbeelding is een ondertekende model en property release beschikbaar. Deze afbeelding is beschikbaar voor commercieel gebruik.
Soort licentie:
Rights managedRights managed-producten worden gelicentieerd met beperkingen op het gebruik, zoals beperkingen op grootte, plaatsing, gebruiksduur en geografische distributie. Er wordt u gevraagd informatie te verstrekken met betrekking tot het beoogde gebruik van het product om het bestek van de te verlenen gebruiksrechten te bepalen.
Creatief nr.:
153347859
Collectie:
Iconica
Max. bestandsgrootte:
5.167 x 3.383 px (43,75 x 28,64 cm) - 300 dpi - 2,92 MB
Smiling Businesswoman Using Digital Tablet On Balcony In Modern Office StockfotoTablet-pc,Modern,Bedrijfsleven,Kantoor,Volwassen vrouwen,Balkon,Techniek,Computeren,Verbinding,Zakenvrouw,Zonlicht,Laag camerastandpunt,Mensen,Alleen vrouwen,Vasthouden,Internet,Draagbaarheid,Latijns-Amerikaans en Hispanic etniciteiten,Tekstveld,Volwassen,Binnenopname,Eén persoon,Jong volwassen,Jonge vrouw,Plezier,Alleen één vrouw,Gemengde afkomst,Goed gekleed,20-24 jaar,Alleen volwassenen,Alleen één jonge vrouw,Communicatie,Dag,Draadloze technologie,Driekwartlengte,Fotografie,Gemak,Glimlachen,Groot bedrijf,Horizontaal,Kleurenfoto,Leunen,Omlaag kijken,Richel,Spanje,Staan,WerkneemsterPhotographer Collection: Iconica