Meld u aan om dit beeld te bekijken, licentiëren en downloaden of neem contact met ons op om dit beeld zonder watermerk te bekijken. Wilt u dit beeld embedden in een niet-commerciële site of een niet-commercieel blog? Kom meer te weten.
Smiling businesswoman using digital tablet on balcony in modern office : Stockfoto

Smiling businesswoman using digital tablet on balcony in modern office

Credits: 
Paul Bradbury
Meer van deze fotograaf
Prijs berekenen
Wagentje bekijken
Hoe kan ik het gebruiken?:
Beschikbaar voor ieder toegestaan gebruik zoals is vermeld in onze licentievoorwaarden.
Soort licentie:
Rights managedRights managed-producten worden gelicentieerd met beperkingen op het gebruik, zoals beperkingen op grootte, plaatsing, gebruiksduur en geografische distributie. Er wordt u gevraagd informatie te verstrekken met betrekking tot het beoogde gebruik van het product om het bestek van de te verlenen gebruiksrechten te bepalen.
Creatief nr.:
153347859
Collectie:
Iconica
Max. bestandsgrootte:
5.167 x 3.383 px (43,75 x 28,64 cm) - 300 dpi - 2,92 MB
Release-informatie:
Model en property release
Smiling Businesswoman Using Digital Tablet On Balcony In Modern Office Stockfoto20-24 jaar,Alleen volwassenen,Alleen vrouwen,Alleen één jonge vrouw,Alleen één vrouw,Balkon,Bedrijfsleven,Binnenopname,Communicatie,Computeren,Dag,Draadloze technologie,Draagbaarheid,Driekwartlengte,Eén persoon,Fotografie,Gemak,Gemengde afkomst,Glimlachen,Goed gekleed,Groot bedrijf,Horizontaal,Internet,Jong volwassen,Jonge vrouw,Kantoor,Kleurenfoto,Laag camerastandpunt,Latijns-Amerikaans en Hispanic etniciteiten,Leunen,Mensen,Modern,Omlaag kijken,Plezier,Richel,Spanje,Staan,Tablet-pc,Techniek,Tekstveld,Vasthouden,Verbinding,Volwassen,Volwassen vrouwen,Werkneemster,Zakenvrouw,ZonlichtPhotographer Collection: Iconica