Smiling businesswoman using digital tablet on balcony in modern office : Stockfoto

Smiling businesswoman using digital tablet on balcony in modern office

Credits: 
Paul Bradbury
Prijs berekenenWagentje bekijken
Creatief nr.:
153347859
Release-informatie:
Voor deze afbeelding is een ondertekende model en property release beschikbaar. Deze afbeelding is beschikbaar voor commercieel gebruik.
Soort licentie:
Rights managedRights managed-producten worden gelicentieerd met beperkingen op het gebruik, zoals beperkingen op grootte, plaatsing, gebruiksduur en geografische distributie. Er wordt u gevraagd informatie te verstrekken met betrekking tot het beoogde gebruik van het product om het bestek van de te verlenen gebruiksrechten te bepalen.
Collectie:
Iconica
Max. bestandsgrootte:
5.167 x 3.383 px (43,75 x 28,64 cm) - 300 dpi - 2,92 MB
Smiling Businesswoman Using Digital Tablet On Balcony In Modern Office Stockfoto 153347859Modern,Tablet-pc,Bedrijfsleven,Kantoor,Balkon,Volwassen vrouwen,Alleen vrouwen,Techniek,Verbinding,Zonlicht,Internet,Laag camerastandpunt,Draagbaarheid,Mensen,Volwassen,Computeren,Jonge vrouw,Plezier,Eén persoon,Gemengde afkomst,Latijns-Amerikaans en Hispanic etniciteiten,Tekstveld,Zakenvrouw,20-24 jaar,Alleen volwassenen,Alleen één jonge vrouw,Alleen één vrouw,Binnenopname,Communicatie,Dag,Draadloze technologie,Driekwartlengte,Fotografie,Gemak,Glimlachen,Goed gekleed,Groot bedrijf,Horizontaal,Jong volwassen,Kleurenfoto,Leunen,Omlaag kijken,Richel,Spanje,Staan,Vasthouden,WerkneemsterPhotographer Collection: Iconica