Meld u aan om dit beeld te bekijken, licentiëren en downloaden of neem contact met ons op om dit beeld zonder watermerk te bekijken. Wilt u dit beeld embedden in een niet-commerciële site of een niet-commercieel blog? Kom meer te weten.
Smiling businesswoman in headset : Stockfoto

Smiling businesswoman in headset

Credits: 
Tom Merton
pxcmdpigrootte
Wagentje bekijken
Release-informatie:
Voor deze afbeelding is een ondertekende model en property release beschikbaar. Deze afbeelding is beschikbaar voor commercieel gebruik.
Soort licentie:
Royalty freeRoyalty free-prijzen zijn uitsluitend gebaseerd op de bestandsgrootte van het door u benodigde product en niet op het specifieke gebruik. U hoeft geen aanvullende royalty's te betalen op basis van gebruik. Nadat u een royalty free-product heeft gelicentieerd, mag u dit meerdere keren in meerdere projecten gebruiken zonder dat u daarvoor extra hoeft te betalen. (Het is natuurlijk niet toegestaan om een beeld voor pornografische, lasterlijke, smadelijke of andere illegale doeleinden te gebruiken.)
Creatief nr.:
137088104
Collectie:
OJO Images
Smiling Businesswoman In Headset StockfotoKlantenservice,Dienstverlening,Telefoon,Belcentrum,Mannen,Headset,IT'er,Bedrijfsleven,Hands-free apparaat,Klant,Mensen,Uitbesteding,Uitverkoop,Verkoopberoep,Afrikaanse etniciteit,Eén persoon,Techniek,Hulp,Kantoor,Tekstveld,Groot bedrijf,Telefoon gebruiken,25-29 jaar,Alleen volwassenen,Antwoorden,Bedfordshire,Binnenopname,Bluetooth,Bruin haar,Communicatie,Dag,Draadloze technologie,Fotografie,Frontaal,Geluk,Gemak,Gemengde afkomst,Glimlachen,Goed gekleed,Groot-Brittannië,Horizontaal,In de camera kijken,Jong volwassen,Jonge mannen,Kleurenfoto,Luisteren,Onscherpe achtergrond,Portret,Praten,Raam,Stad,Succes,Trots,Verkoper,Volwassen,Vrouwelijk,Werken,Zakenvrouw,ZelfvertrouwenPhotographer Collection: OJO Images