Smiling businessman looking out office window : Stockfoto
Smiling businessman standing in office looking out window with cityscape in background

Smiling businessman looking out office window

Credits: 
Thomas Barwick
Bijschrift:
Smiling businessman standing in office looking out window with cityscape in background
Prijs berekenenWagentje bekijken
Creatief nr.:
160291970
Release-informatie:
Voor deze afbeelding is een ondertekende model en property release beschikbaar. Deze afbeelding is beschikbaar voor commercieel gebruik.
Soort licentie:
Rights managedRights managed-producten worden gelicentieerd met beperkingen op het gebruik, zoals beperkingen op grootte, plaatsing, gebruiksduur en geografische distributie. Er wordt u gevraagd informatie te verstrekken met betrekking tot het beoogde gebruik van het product om het bestek van de te verlenen gebruiksrechten te bepalen.
Collectie:
Iconica
Max. bestandsgrootte:
3.915 x 5.220 px (33,15 x 44,20 cm) - 300 dpi - 9,12 MB
Smiling Businessman Looking Out Office Window Stockfoto 160291970Kantoor,Kantoorgebouw,Door het raam kijken,Raam,Pak,Zakenman,Bedrijfsleven,Succes,Alleen mannen,Beschouwing,Tafel,Ten voeten uit,Gebouw exterieur,Staan,Zelfvertrouwen,Glimlachen,Opvallen in een menigte,Verenigde Staten,Aspiraties,Alleen één man,Begin,Deskundigheid,Eén persoon,Focus,Stoel,Verwachting,Volwassen,45-49 jaar,Betrouwbaarheid,Binnenopname,Bril,Eerlijkheid,Groot bedrijf,Oudere volwassenen,Prestatie,Tevreden,Vertrouwen,Washington staat,Alleen volwassenen,Alleen één oudere man,Armen over elkaar,Bureaustoel,Dag,Document,Fotografie,Gelegenheid,Geluk,Goed gekleed,Kleurenfoto,Koreaanse etniciteit,Mensen,Onafhankelijkheid,Ontdekking,Seattle,Toewijding,Transparant,Vastberadenheid,Verantwoordelijkheid,Verticaal,VoorbereidingPhotographer Collection: Iconica Thomas M. Barwick INCSmiling businessman standing in office looking out window with cityscape in background