Smiling businessman looking out office window : Stockfoto
Smiling businessman standing in office looking out window with cityscape in background


Getty Images Prestige


Exclusiviteitsmogelijkheden beschikbaar

Smiling businessman looking out office window

Credits: 
Thomas Barwick
Bijschrift:
Smiling businessman standing in office looking out window with cityscape in background
Prijs berekenen
Wagentje bekijken
Release-informatie:
Voor deze afbeelding is een ondertekende model en property release beschikbaar. Deze afbeelding is beschikbaar voor commercieel gebruik.
Soort licentie:
Rights managedRights managed-producten worden gelicentieerd met beperkingen op het gebruik, zoals beperkingen op grootte, plaatsing, gebruiksduur en geografische distributie. Er wordt u gevraagd informatie te verstrekken met betrekking tot het beoogde gebruik van het product om het bestek van de te verlenen gebruiksrechten te bepalen.
Creatief nr.:
160291970
Collectie:
Iconica
Max. bestandsgrootte:
3.915 x 5.220 px (33,15 x 44,20 cm) - 300 dpi - 9,12 MB
Smiling Businessman Looking Out Office Window StockfotoKantoor,Kantoorgebouw,Raam,Zakenman,Bedrijfsleven,Door het raam kijken,Pak,Succes,Beschouwing,Alleen mannen,Gebouw exterieur,Staan,Zelfvertrouwen,Tafel,Glimlachen,Ten voeten uit,Aspiraties,Focus,Geluk,Verenigde Staten,Opvallen in een menigte,Armen over elkaar,Eén persoon,Oudere volwassenen,Tevreden,Begin,Groot bedrijf,Alleen één man,Binnenopname,Deskundigheid,Mensen,Prestatie,Stoel,Vertrouwen,Verwachting,Volwassen,Voorbereiding,45-49 jaar,Betrouwbaarheid,Bril,Eerlijkheid,Koreaanse etniciteit,Vastberadenheid,Washington staat,Alleen volwassenen,Alleen één oudere man,Bureaustoel,Dag,Document,Fotografie,Gelegenheid,Goed gekleed,Kleurenfoto,Onafhankelijkheid,Ontdekking,Seattle,Toewijding,Transparant,Verantwoordelijkheid,VerticaalPhotographer Collection: Iconica Thomas M. Barwick INCSmiling businessman standing in office looking out window with cityscape in background