Meld u aan om dit beeld te bekijken, licentiëren en downloaden of neem contact met ons op om dit beeld zonder watermerk te bekijken. Wilt u dit beeld embedden in een niet-commerciële site of een niet-commercieel blog? Kom meer te weten.
Smiling businessman looking out office window : Stockfoto
Smiling businessman standing in office looking out window with cityscape in background

Smiling businessman looking out office window

Bijschrift:
Smiling businessman standing in office looking out window with cityscape in background
Prijs berekenenWagentje bekijken
Creatief nr.:
160291970
Soort licentie:
Rights managedRights managed-producten worden gelicentieerd met beperkingen op het gebruik, zoals beperkingen op grootte, plaatsing, gebruiksduur en geografische distributie. Er wordt u gevraagd informatie te verstrekken met betrekking tot het beoogde gebruik van het product om het bestek van de te verlenen gebruiksrechten te bepalen.
Fotograaf:
Thomas Barwick
Collectie:
Iconica
Max. bestandsgrootte:
3.915 x 5.220 px (33,15 x 44,20 cm) - 300 dpi - 9,12 MB
Release-informatie:
Voor deze afbeelding is een ondertekende model en property release beschikbaar. Deze afbeelding is beschikbaar voor commercieel gebruik.
Smiling Businessman Looking Out Office Window Stockfoto 160291970Kantoor,Kantoorgebouw,Raam,Door het raam kijken,Zakenman,Bedrijfsleven,Pak,Tafel,Beschouwing,Succes,Staan,Zelfvertrouwen,Gebouw exterieur,Opvallen in een menigte,Alleen mannen,Alleen één man,Aspiraties,Glimlachen,Ten voeten uit,Volwassen,45-49 jaar,Betrouwbaarheid,Binnenopname,Eerlijkheid,Oudere volwassenen,Prestatie,Vertrouwen,Alleen volwassenen,Alleen één oudere man,Armen over elkaar,Begin,Bril,Bureaustoel,Dag,Deskundigheid,Document,Eén persoon,Focus,Fotografie,Gelegenheid,Geluk,Goed gekleed,Groot bedrijf,Kleurenfoto,Koreaanse etniciteit,Mensen,Onafhankelijkheid,Ontdekking,Seattle,Stoel,Tevreden,Toewijding,Transparant,Vastberadenheid,Verantwoordelijkheid,Verenigde Staten,Verticaal,Verwachting,Voorbereiding,Washington staatPhotographer Collection: Iconica Thomas M. Barwick INCSmiling businessman standing in office looking out window with cityscape in background