Meld u aan om dit beeld te bekijken, licentiëren en downloaden of neem contact met ons op om dit beeld zonder watermerk te bekijken. Wilt u dit beeld embedden in een niet-commerciële site of een niet-commercieel blog? Kom meer te weten.
Smiling businessman leaning against window in conference room : Stockfoto

Smiling businessman leaning against window in conference room

pxcmdpigrootte
Wagentje bekijken
Creatief nr.:
103332653
Soort licentie:
Royalty freeRoyalty free-prijzen zijn uitsluitend gebaseerd op de bestandsgrootte van het door u benodigde product en niet op het specifieke gebruik. U hoeft geen aanvullende royalty's te betalen op basis van gebruik. Nadat u een royalty free-product heeft gelicentieerd, mag u dit meerdere keren in meerdere projecten gebruiken zonder dat u daarvoor extra hoeft te betalen. (Het is natuurlijk niet toegestaan om een beeld voor pornografische, lasterlijke, smadelijke of andere illegale doeleinden te gebruiken.) Royalty free-producten zijn te herkennen aan de letters (RF) naast het beeldnummer.
Fotograaf:
Chris Ryan
Collectie:
OJO Images
Release-informatie:
Voor deze afbeelding is een ondertekende model en property release beschikbaar. Deze afbeelding is beschikbaar voor commercieel gebruik.
Smiling Businessman Leaning Against Window In Conference Room Stockfoto 103332653In de camera kijken,Raam,Wolkenkrabber,Door het raam kijken,40-44 jaar,Stad,Zelfvertrouwen,Eén persoon,Hoog standpunt,Mensen,Modern,Portret,Glimlachen,Afbeelding,Alleen mannen,Alleen volwassenen,Alleen één man,Alleen één oudere man,Architectuur,Bedrijfsleven,Bouwwerk,Buitenopname,Dag,Document,Enkels over elkaar,Europese etniciteit,Fotografie,Frontaal,Geluk,Goed gekleed,Groot bedrijf,Handen in de zakken,Kleurenfoto,Leunen,Londen - Engeland,Mannelijk,Mannen,Oudere volwassenen,Overhemd en stropdas,Papierwerk,Staan,Ten voeten uit,Trots,Vasthouden,Vergaderruimte,Verticaal,Volwassen,ZakenmanPhotographer Collection: OJO Images